Wix Stores: Integreren met Boxtal

Belangrijk:
Als je verzendlabels wilt afdrukken, moet je eerst het adres van je bedrijf invoeren op de Bedrijfsgegevens-pagina.
Boxtal is een verzendoplossing voor e-commercebedrijven in Frankrijk. Met Boxtal verzend je naar klanten en naar ophaalpunten. Ga meteen aan de slag en profiteer van onderhandelde tarieven met tot 75% korting op de verzendkosten.
Bij Boxtal kun je kiezen uit verschillende vervoerders:
  • Mondial Relay
  • Relais Colis
  • Chronopost
  • Colissimo
  • Lettre suivie
  • UPS
  • DHL
  • TNT
  • FedEx
Na de configuratie wordt de Boxtal-app gesynchroniseerd met je Wix-webshop, wat betekent dat je geen bestelgegevens handmatig in het Boxtal-dashboard hoeft in te voeren wanneer je iets verkoopt. Van daaruit kun je je zendingen beheren, inclusief het afdrukken van etiketten, het volgen van bestellingen en het verwerken van retourzendingen.

Zendingen volgen

Wanneer een verzendlabel is aangemaakt, stuurt Boxtal alle benodigde trackinginformatie naar je Wix-dashboard. De bestelstatus wordt bijgewerkt en het trackingnummer wordt aan de bestelling toegevoegd.
Let op:
Het kan tot 2 uur duren voordat de trackinginformatie is gesynchroniseerd, afhankelijk van de provider die je kiest.

Verzendvoorkeuren instellen

Met Boxtal kun je het verzendproces versnellen door je verzendvoorkeuren op te slaan. Gebruik opgeslagen voorkeuren om de selectie van verzendmethoden en abonnementen op AXA-verzekeringen te automatiseren. Je kunt opgeslagen voorkeuren ook gebruiken om te voorkomen dat Boxtal bestellingen importeert die ze niet hoeven te verwerken.

Boxtal integreren met je Wix-webshop

1. Klik hier om toegang te krijgen tot de app.
  2. Klik op Toevoegen aan website
  3. Klik op Toestaan en installeren.
  4. Selecteer een optie:
    • Log in op je bestaande Boxtal-account.
    • Maak een nieuw Boxtal-account aan:
      1. Klik op Register.
      2. Vul de vereiste velden in.
      3. Klik op Sign Up.
  1. Klik op Synchronise my shops.
  2. Klik links op Pending om je bestellingen te bekijken en labels af te drukken.

Boxtal gebruiken om naar afhaalpunten te verzenden

Je kunt bezorging instellen voor afhaalpunten die klanten tijdens het afrekenen selecteren. Klanten kunnen kiezen uit de 5 locaties die het dichtst bij hun adres liggen.
Lees verder: