Wix Stores: Verzendlabels afdrukken met de Shippo-app van derden

Leestijd 3 minuten
Shippo is een verzendoplossing met meerdere vervoerders waarmee je verzendlabels kunt kopen en afdrukken. Je kunt Shippo gebruiken om labels af te drukken voor zowel binnenlandse als internationale bestellingen.
Let op:
De Shippo-app is nog niet voor iedereen beschikbaar.
Tip:
Wix biedt ook een geïntegreerde oplossing waarmee je verzendlabels (mogelijk gemaakt door Shippo) rechtstreeks vanaf het dashboard van je website kunt kopen. Lees meer over het afdrukken van labels met Wix Shipping.
Lees in dit artikel meer over:

De externe Shippo-app toevoegen

Voeg de Shippo-app toe aan je website en begin met het afdrukken van verzendlabels. Na het instellen verschijnen je eerdere bestellingen in Shippo. Van daaruit kun je de bestelling selecteren die je wilt afhandelen en vervolgens het label kopen en afdrukken.

Om de Shippo-app toe te voegen:

1. Ga naar Apps beheren op het dashboard van je website.
  2. Klik op Meer apps.
  3. Zoek in de zoekbalk naar de Shippo-app.
  4. Klik op Toevoegen aan website
  5. Klik op Akkoord en toevoegen
  6. Voer een van de volgende acties uit:
    • Log in op je bestaande Shippo-account.
    • Maak een nieuw Shippo-account aan:
      1. Vul de vereiste velden in.
      2. Klik op Try Shipo for free.
      3. Vul de vereiste informatie over je bedrijf in.
      4. Klik op Finish.

Veelgestelde vragen

Lees meer over het afdrukken van verzendlabels met de externe Shippo-app.