Wix Inbox: Meldingsinstellingen beheren

Leestijd 4 minuten
Kies hoe je op de hoogte wordt gehouden van nieuwe Wix Chat- en Wix Inbox-berichten. Je hebt de mogelijkheid om e-mail-, desktop- en mobiele meldingen in te schakelen om ervoor te zorgen dat je nooit een nieuw bericht mist.
Lees in dit artikel meer over:

E-mailmeldingen beheren

Schakel e-mailmeldingen in, zodat je elke keer dat iemand je een bericht stuurt of een chat start op je website per e-mail op de hoogte wordt gesteld. E-mailmeldingen worden automatisch verzonden naar het e-mailadres dat aan je Wix-account is gekoppeld.
Belangrijk:
Als je het e-mailadres van je account wijzigt in de Inbox-instellingen, wordt het op je hele website gewijzigd. Als je meldingen wilt sturen naar een ander e-mailadres dat niet het e-mailadres van je account is (bijvoorbeeld een apart zakelijk e-mailadres), moet je het zakelijke e-mailadres toevoegen als websitemedewerker.

Om e-mailmeldingen te beheren:

1. Ga naar Inbox op het dashboard van je website.
  2. Klik rechtsboven op de Instellingen-dropdown.
  3. Klik op Meldingen.
  4. Klik op de E-mailmeldingen-schakelaar om in te stellen of je e-mailmeldingen wilt ontvangen:
    • Ingeschakeld: Het e-mailadres dat aan je Wix-account is gekoppeld, ontvangt een melding wanneer je een nieuw inbox- of chatbericht ontvangt.
    • Uitgeschakeld: Je ontvangt geen e-mailmeldingen van Wix Chat of Wix Inbox.
Een screenshot van de instellingen voor Inbox-meldingen op het Wix-websitedashboard.
Wil je dat andere mensen op berichten reageren?
Je hebt ook de mogelijkheid om e-mailmeldingen naar websitemedewerkers te sturen zodat ze worden gewaarschuwd telkens wanneer een inbox- of chatbericht wordt ontvangen.

Desktopmeldingen inschakelen

Ontvang realtime meldingen in je webbrowser, zelfs als je niet op Wix.com bent. Blijf op de hoogte van alle inkomende inbox- en chatberichten, zodat je deze snel kunt bekijken en erop kunt reageren.

Om desktopmeldingen in te schakelen:

1. Ga naar Inbox op het dashboard van je website.
  2. Klik rechtsboven op de Instellingen-dropdown.
  3. Klik op Meldingen.
  4. Klik naast Desktopmeldingen op Meldingen bewerken.
  5. Klik op de Desktopmeldingen inschakelen-schakelaar om desktopmeldingen te activeren.
Een screenshot van de Desktopmeldingen inschakelen-schakelaar.

Meldingen van mobiele apps beheren

Met de Wix Owner-app kun je een melding op je mobiele apparaat krijgen voor elk nieuw inbox of chatbericht, zodat je vanaf je mobiele telefoon kunt reageren. Standaard worden app-meldingen ingeschakeld, maar je kunt degenen die je niet nodig hebt tijdelijk of permanent uitschakelen.

Om je mobiele app-meldingen te beheren:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app
  2. Tik onderaan op Inbox.
  3. Tik rechtsboven op het Meer acties-pictogram.
  4. Tik op Instellingen.
  5. Tik op Meldingsinstellingen.
  6. Tik op de Pushmeldingen toestaan-schakelaar om ze in of uit te schakelen.
  7. (Voor het uitschakelen van meldingen) Selecteer hoe lang je meldingen wilt uitschakelen (8 uur, 1 week, 1 maand, 1 jaar of permanent).
  8. Scrol omlaag naar Inbox en tik op de schakelaar naast elk meldingstype om deze in of uit te schakelen.
Een screenshot van de meldingen in de Wix Owner-app.

Veelgestelde vragen

Hier volgen enkele veelgestelde vragen over het beheer van je meldingsinstellingen: