Wix Forms: De URL van een zelfstandig formulier delen

Leestijd 2 minuten
Elk zelfstandig formulier dat je op het dashboard creëert, heeft een eigen URL die je kunt gebruiken om te kopiëren en te delen met je community. Wanneer bezoekers het formulier verzenden via de gedeelde URL worden de gegevens opgeslagen op het dashboard voor formulierinzendingen.

Om de URL van een zelfstandig formulier te delen:

1. Ga naar Formulieren op het dashboard van je website.
  2. Scrol omlaag naar Zelfstandige formulieren en klik naast het betreffende formulier op het Meer weergeven-pictogram.
  3. Klik op Formulier delen.
  4. De unieke URL van je formulier verschijnt in een pop-upvenster. Klik op Link kopiëren om de link naar je klembord te kopiëren. Je kunt deze unieke URL niet bewerken.
  5. (Optioneel) Klik op Live-formulier openen om het live formulier in een apart tabblad te bekijken. Je kunt de URL voor het delen daar ook kopiëren.
  1. Klik op Klaar. Deel de link via e-mail, social media, SMS en meer.
Tip:
Je kunt het formulier ook snel bekijken en de URL ervan kopiëren door naast de formuliernaam op het dashboard op Formulier openen te klikken.