Wix Forms: Wix Forms upgraden

Leestijd 2 minuten
Welke Wix Forms-functies beschikbaar zijn, hangt af van het Premiumpakket dat je kiest. Zonder Premiumpakket kun je gratis vier formulieren maken.
Betalingen aannemen via Wix Forms is alleen mogelijk met pakketten waarmee je betalingen kunt accepteren. Premium formuliervelden zoals de velden voor het uploaden van bestanden, het handtekeningenveld en het downloaden van bestanden zijn alleen beschikbaar op bepaalde Premiumpakketten.
Selecteer hieronder een Premiumpakket om meer te lezen over de functies en mogelijkheden van Wix Forms die bij dat pakket zijn inbegrepen.
Ga naar de Upgrade-pagina om Premiumpakketten te vergelijken.
Upgraden
Het kost slechts een minuut
Let op:
De beschikbare Premiumpakketten kunnen verschillen afhankelijk van je geografische locatie. Je kunt op de Upgrade-pagina gedetailleerde informatie vinden over welke pakketten voor jou beschikbaar zijn.