Contacten samenvoegen

Leestijd 2 minuten
Dubbele contacten kunnen soms ontstaan wanneer dezelfde persoon verschillende contactgegevens gebruikt op je website gebruikt, zoals een persoonlijk e-mailadres en een e-mailadres van hun werk.
Je kunt tot vijf contacten samenvoegen tot één contact. De contactkaart geeft informatie weer van alle contactpersonen, inclusief labels en activiteitsgegevens, en je kunt de hoofdcontactpersoon kiezen waarvan de naam, afbeelding, bedrijf, positie, toegewezen persoon en aangepaste velden worden gebruikt.
Belangrijk:
Controleer dubbele contactpersonen altijd nauwkeurig, omdat het samenvoegen van contactpersonen niet ongedaan kan worden gemaakt.

Om dubbele contacten samen te voegen:

1. Ga naar je contacten op het dashboard van je website.
  2. Schakel het vakje naast de contactpersonen die je wilt samenvoegen.
  1. Klik op Contacten samenvoegen.
  1. Selecteer het hoofdcontact. Als het geselecteerde hoofdcontact moet worden gewijzigd, klik je op Maak hoofdcontact.
  1. Klik op Voorbeeld en bekijk de contactinformatie.
    Let op: Als je het hoofdcontact wilt wijzigen, klik je op Terug.
  2. Selecteer Ik wil deze contacten samenvoegen en begrijp dat dit niet ongedaan kan worden gemaakt.
  3. Klik op Contacten samenvoegen.
Wil je twee websiteleden samenvoegen?
  • Als je twee websiteleden samen wilt voegen, moet je een van de leden eerst verwijderen. Na het verwijderen zal het verwijderde lid nog steeds verschijnen in je contactenlijst. Je kunt beide contacten vervolgens samenvoegen (zie de stappen hierboven).
  • Wanneer je leden van je website verwijdert, worden hun abonnementen geannuleerd en kunnen ze niet langer inloggen op je website.