Wix Media: Toegang tot de Media Manager

Leestijd 5 minuten
De Media Manager bevat alle mediabestanden op je website, zoals afbeeldingen, video's, audio, documenten en vector art. Het bevat ook mediabestanden die je hebt geüpload, gratis Wix media en je gekochte media.
Een screenshot met de Wix Media Manager.
Lees in dit artikel meer over:

Naar de Media Manager gaan

Open de Media Manager en je bestanden rechtstreeks vanuit je Editor of Owner-app op je mobiele apparaat.
Wix Editor
Editor X
Studio Editor
Owner-app
  1. Ga naar de Editor.
  2. Klik links in de Editor op Media.
  3. Klik onder Websitebestanden op Meer weergeven.
    Let op: Als je nog geen media naar je website hebt geüpload, kun je op het Media uploaden-pictogramklikken.
  4. (In de Media Manager) Kies wat je vervolgens wilt doen:
    • Media uploaden: Klik om je eigen bestanden te uploaden.
    • Websitebestanden: Alle bestanden die je hebt geüpload terwijl je aan je website werkte.
    • Uploads van bezoekers: Alle bestanden die door bezoekers van je website zijn geüpload worden hier weergegeven.
    • Mijn borden: Maak privé-mediamappen aan die je kunt openen vanaf al je Wix-sites.
    • Prullenbak: Dit zijn verwijderde bestanden die je niet nodig hebt.
    • Media van Wix: Gebruik media uit de gratis Wix-bibliotheek.
    • Shutterstock: Koop professionele media die je op je website kunt gebruiken.
    • Unsplash: Voeg verbluffende gratis afbeeldingen toe van Unsplash.
Een screenshot van het gaan naar de Media Manager vanuit de Wix Editor.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over toegang tot Wix Media Manager.