Wix Media: Toegang tot de Media Manager

Leestijd 4 minuten
De Media Manager bevat alle mediabestanden op je website, zoals afbeeldingen, video's, audio, documenten en vector art. Het bevat ook mediabestanden die je hebt geüpload, gratis Wix media en je gekochte media.
Een screenshot met de Wix Media Manager.
Lees in dit artikel meer over:

Naar de Media Manager gaan

Open de Media Manager en je bestanden rechtstreeks vanuit je Editor of Owner-app op je mobiele apparaat.
Wix Editor
Editor X
Studio Editor
Owner-app
  1. Ga naar de Editor.
  2. Klik links in de Editor op Media.
  3. Klik onder Websitebestanden op Meer weergeven.
    Let op: Als je nog geen media naar je website hebt geüpload, klik je op het Media uploaden-pictogram
Een screenshot van het gaan naar de Media Manager vanuit de Wix Editor.
  1. Sleep je bestanden of kies links een optie om media te uploaden.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over toegang tot Wix Media Manager.