Wix Music: Werken met de Wix Music Media Manager

Leestijd 3 minuten
Bij Wix heb je een speciale Music Media Manager. Deze Media Manager staat volledig los van de normale Media Manager van je website. De Music Media Manager slaat al je audiobestanden op, terwijl de belangrijkste Media Manager je algemene bestanden opslaat, zoals afbeeldingen, video's en documenten.
Je hebt toegang tot de Music Media Manager vanuit je muziekbibliotheek. Met de Music Media Manager kun je audiobestanden toevoegen, bewerken en verwijderen.
In dit artikel lees je meer over:

Toegang tot de Wix Music Media Manager

Je hebt rechtstreeks toegang tot de Music Media Manager vanuit je muziekbibliotheek.

Om toegang te krijgen tot de Wix Music Media Manager:

1. Ga naar je muziekbibliotheek op het dashboard van je website.
  2. Klik op het betreffende album, de single of de afspeellijst.
  3. Wijs + Nummers aan.
  4. Klik op Nummers selecteren om de Music Media Manager te openen.
Een screenshot met de optie om nummers te selecteren.

Opslagruimte vrijmaken

De bestanden in je Music Media Manager tellen mee voor je totale websiteopslag. Als je ruimte wilt vrijmaken door je muziekbestanden te verwijderen, moet je de bestanden permanent verwijderen uit je Music Media Manager. Het is niet voldoende om het bestand uit je singles / albums te verwijderen, omdat dit geen invloed heeft op je opslag.

Om bestanden permanent te verwijderen:

1. Ga naar je muziekbibliotheek op het dashboard van je website.
  2. Klik op het betreffende album, de single of de afspeellijst.
  3. Wijs + Nummers aan.
  4. Klik op Nummers selecteren om de Music Media Manager te openen.
  5. Klik naast het betreffende bestand op het Meer opties-pictogram.
  6. Klik op Naar prullenbak.
  7. Klik links op Prullenbak.
  8. Klik naast het betreffende bestand op het Meer opties-pictogram.
  9. Klik op Permanent verwijderen.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het werken met de Wix Music Media Manager: