Wix Media: Ondersteunde mediabestandstypen en bestandsgroottes

Leestijd 3 minuten
Met Wix kun je een breed scala aan mediabestandstypen rechtstreeks naar je website uploaden, zoals afbeeldingen, video, audio, pictogrammen, vector art (SVG) en meer.

Selecteer hieronder een mediatype om meer te lezen over de ondersteunde bestandstypen en de aanbevelingen en limieten voor bestandsgrootte.
Afbeeldingen
Video's
Audio
Andere media
Klik op een afbeeldingstype hieronder om meer te lezen over de ondersteunde bestanden en de maximale grootte.
Let op:
  • Als je problemen ondervindt bij het uploaden van een ondersteund mediabestand, volg dan de stappen voor het oplossen van problemen in dit artikel.
  • Lettertypen die zijn geüpload naar de Media Manager zijn niet toegankelijk in de Editor. Als je je eigen lettertype wilt gebruiken in de Editor, moet je het rechtstreeks uploaden naar de Editor en niet naar de Media Manager. Lees hoe
  • Houd er bij het uploaden van mediabestanden rekening mee dat je website onderhevig is aan een opslaglimiet. Deze limieten kunnen altijd worden verhoogd door je website te upgraden of door een opslagpakket te kopen.
We werken er altijd aan om de ondersteunde bestandstypen en -formaten die we aanbieden te verbeteren en uit te breiden. Als je andere bestandstypen en/of grotere bestandsgrootten wilt uploaden, kun je de Wix File Share-app gebruiken. Hiermee kun je bestanden rechtstreeks naar je website uploaden om ze met je bezoekers te delen. Lees de bestandsrichtlijnen van de app. Er zijn ook verschillende andere apps die je kunt uitproberen in de Wix Appmarkt.