Wix Editor-aanvraag: Responsieve websites

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Responsieve websites wijzigen hun formaat, afhankelijk van het type apparaat waarop ze worden bekeken.
Wix-websites die in de Wix Editor zijn gebouwd, worden steeds responsiever naarmate we meer nieuwe elementen toevoegen die de volledige breedte van het scherm vullen.
We raden je aan om elementen over de volledige breedte op je website te gebruiken. Als je elementen zoals tekstvakken en afbeeldingen gebruikt die niet tot de volledige breedte kunnen worden uitgerekt, zorg er dan voor dat je ze binnen de verticale rasterlijnen houdt, zodat je elementen correct worden weergegeven op de meeste schermformaten. Klik hier om er meer over te lezen.
De volgende elementen zijn over de volledige breedte en responsief:
Let op:
Aangezien niet-responsieve elementen (zoals afbeeldingen, tekst en vormen) zich niet aanpassen op basis van de schermbreedte, kan het plaatsen van deze elementen bovenop een responsief element zoals een strook, verschillen veroorzaken in de manier waarop je pagina eruitziet in verschillende browsers of op verschillende apparaten.
Bekijk Wix Studio:
Als je een bedrijf bent, kun je responsieve websites bouwen met behulp van de Studio Editor in Wix Studio. Deze flexibele, end-to-end oplossing omvat slimme ontwerpmogelijkheden en flexibele dev-tools waarmee je uitzonderlijke resultaten kunt leveren voor klanten in elke branche. Bekijk onze rondleiding voor de introductie van de nieuwe Studio Editor.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.