Wix Editor: Een element naar de volledige breedte uitrekken

Leestijd 3 minuten
Rek je elementen uit tot de volledige breedte om je website responsiever te maken. Uitgerekte elementen bestrijken de gehele breedte van je browser, ongeacht je schermgrootte. Dit betekent dat als je bezoekers je website in een kleinere browser bekijken, het element nog steeds over de volledige breedte wordt weergegeven.
Nadat je een element hebt uitgerekt, kun je de marges instellen. Marges zijn de ruimtes links en rechts van het element. Deze zijn ook responsief. Als je de marges bijvoorbeeld instelt op 20 pixels, zijn ze 20 pixels op elk desktopscherm en op elke browser.
Lees in dit artikel meer over:

Een element uitrekken

Rek je elementen uit om je website responsiever te maken en stel de marges in om het precies zo weer te geven als jij wilt.

Om een element uit te rekken:

1. Klik in de Editor op het element.
  2. Klik op het Uitrek-pictogram.
  3. Schakel Uitrekken tot volledige breedte in.
  4. (Optioneel) Stel de marges in:
    1. Klik op het getalveld om te kiezen of je de marges wilt instellen op pixels of op percentage van de browserafmetingen.
    2. Sleep de schuifregelaar om de grootte van de marges in te stellen.
Let op:
  • Sommige elementen stellen je alleen in staat om de marges op pixels in te stellen.
  • De margelimiet is 190 pixels of 5% van de browsergrootte.

Veelgestelde vragen

Let op:
Je zult merken dat wanneer je elementen uitrekt, er een lege ruimte verschijnt tussen het uitgerekte element en elementen erboven / eronder. Je kunt de tussenruimte verwijderen door de elementen te verplaatsen, of de functie 'Uitzoomen en opnieuw indelen' te gebruiken