Wix Editor: Een websitemenu toevoegen

Leestijd 2 minuten
Een websitemenu is een essentieel onderdeel van je website. Elke website moet er een hebben zodat je bezoekers kunnen navigeren tussen je pagina's of onderdelen.

Als je een template gebruikt, heeft je website al een menu. Klik op het menu om het te personaliseren, of verwijder het en voeg een nieuwe toe volgens onderstaande stappen.

Om een websitemenu toe te voegen:

1. Klik links in de Editor op Elementen toevoegen.
  2. Klik op Menu en anker.
  3. Klik op een menu-type:
    • Mijn menu's: Als je al menu's aan je website toegevoegd hebt, zullen de stijlen die je gekozen hebt hier verschijnen zodat je ze opnieuw kan gebruiken.
    • Thema menu's: Deze menu's zijn individueel geselecteerd om bij je website te passen.
    • Horizontale menu's: Een horizontaal menu wordt meestal in de kop of voet van een website geplaatst.
    • Verticale menu's: Een vertical menu kan overal op je website geplaatst worden. Zorg ervoor dat je het instelt om op alle pagina's weergegeven te worden
    • In page-menur: Geef je ankers en onderdelen weer in een cool, zwevend menu. Omdat het in-page menu aan het scherm wordt vastgepind, is het altijd zichtbaar, ongeacht waar je websitebezoekers zich op je pagina bevinden.
  4. Sleep het gekozen menu-element naar je pagina.
Wist je dat?
Je kunt via het 'Menu en anker'-tabblad ook Site Search toevoegen. Met Site Search kunnen bezoekers alles op je website opzoeken via een zoekbalk. De resultaten van de zoekopdracht worden overzichtelijk in een lijst weergegeven. Lees meer over Site Search
Belangrijk:
Op elke pagina van je website moet een menu worden weergegeven. Als je menu in de kop of voet geplaatst is, wordt deze automatisch weergegeven op elke pagina. Als je een verticaal menu gebruikt, of een horizontaal menu die niet in je kop of voet geplaatst is, zorg er dan voor dat je deze instelt om op alle pagina's weergegeven te worden.