Met het Koppel Tekst-paneel werken

Leestijd 1 minuten
Je kunt een tekstelement aan een dataset koppelen om inhoud uit je verzameling weer kan geven.

Als je nog niet in het Koppel Tekst-paneel bent, selecteer je een tekstelement en klik je op het Met data koppelen-pictogramom het te openen.

Koppel een dataset
Selecteer de dataset die je aan je tekstelement wilt koppelen uit de drop-down.

Verbindingsopties

Tekst gekoppeld aan
Klik op de drop-down en voer een van de volgende handelingen uit:
  • Koppel aan een bestaand verzamelingsveld: Selecteer het veld in je verzameling waarvan je de inhoud wilt koppelen aan je tekstelement.
  • Koppel een nieuw verzamelingsveld: Selecteer Nieuw verzamelingsveld.
Formulierberichten
Als je gekoppelde dataset is ingesteld op alleen schrijven of lezen en schrijven, kun je een tekstelement gebruiken als een formulierbericht
  • Verzenden mislukt. De tekst die je handmatig invoert in het tekstelement wordt weergegeven wanneer een gebruikersinzending mislukt.
  • Verzenden gelukt. De tekst die je handmatig invoert in het tekstelement wordt weergegeven wanneer een gebruikersinzending slaagt.