De standaard SEO-instellingen van je website begrijpen

Leestijd 31 minuten
Wix voegt standaard SEO-metabeschrijvingen en metabeschrijvingen voor delen op social media (bekend als 'open graph' of og-tags) toe aan de pagina's van je website, zodat zoekmachines en sociale netwerken ze goed weergeven.
Deze standaard SEO-instellingen die Wix toevoegt, zijn gebaseerd op de gegevens van je website en op algemene best practices voor SEO-metatags. Sommige instellingen zijn algemeen en gelden voor alle pagina's en andere zijn alleen relevant voor specifieke paginatypes (zoals hoofdpagina's, productpagina's, evenementpagina's).
Je kunt je standaard SEO-instellingen en instellingen voor delen op social media aanpassen om te structureren hoe deze pagina's worden weergegeven in zoekresultaten. Lees meer over het aanpassen van je SEO-instellingen
Je kunt de SEO-instellingen van je website terugzetten naar de standaardwaarden:
  • Als je een veld wilt terugzetten naar de standaardinstelling, verwijder je de inhoud van het veld en klik je op Opslaan.
  • Als je alle velden in een instelling tegelijkertijd wilt terugzetten naar de standaardinstellingen, klik je op het 'Resetten naar Wix-standaard'-pictogram. Vergeet niet op Opslaan te klikken en te bevestigen om de standaardinstellingen op te slaan.
Een screenshot van de standaard SEO-instellingen per pagina bewerkt.
Bekijk de standaard instellingen voor:

Hoofdpagina's

Bekijk hieronder de standaard SEO-instellingen voor de hoofdpagina's van je website.
SEO-standaardinstellingen voor dynamische pagina's:
  • Dynamische lijstpagina's: Deel dezelfde standaard SEO-instellingen als de hoofdpagina's.
  • Dynamische itempagina's: Hebben aparte standaard SEO-instellingen die je per dynamische itempagina kunt bewerken.
  • Alle dynamische pagina-URL's: Hebben een URL-slug-structuur waarin je variabelen kunt bewerken en toevoegen vanuit de pagina-instellingen van je Editor.
Naam metatag
Definitie
Standaardinstellingen
Titeltag
De titel die wordt weergegeven in de zoekresultaten voor de pagina.
Je paginanaam gevolgd door je huidige websitenaam:

{{Page Name | Site Name}}
Metabeschrijving
De beschrijving die wordt weergegeven in zoekresultaten voor de pagina (onder de titeltag en URL).
De standaardinstelling is leeg totdat je een beschrijving invoert.
Pagina-URL

De pagina-URL die wordt weergegeven in het zoekresultaat.
https://www.domain.com/page-URL

Homepage: Het hoofdadres van je website.

Andere pagina's: Je pagina-URL, op basis van de eerste naam die je je pagina hebt gegeven.
Laat zoekmachines je hoofdpagina's indexeren
Geeft aan zoekmachines aan of ze de pagina moeten crawlen en indexeren.
Ingeschakeld: <meta name=”robots” content=”index”>
Uitgeschakeld: <meta name=”robots” content=”noindex”>

Alle pagina's worden standaard geïndexeerd, tenzij je kiest om ze niet door zoekmachines te laten indexeren.
og:title
De titel van je pagina wanneer deze wordt gedeeld op sociale netwerken.
<meta property=”og:title” content=” “/>

De standaard is je huidige titeltag.
og:description
De beschrijving van je pagina wanneer deze wordt gedeeld op sociale netwerken.
<meta property=”og:description” content=” “/>

De standaard is je huidige metabeschrijving.
og:image
De afbeelding die wordt weergegeven wanneer je pagina wordt gedeeld op sociale netwerken.
<meta property=”og:image” content=” “/>

Standaard is er geen afbeelding tenzij je al een og:image voor de hele website hebt toegevoegd.
og:url
De URL van je pagina wanneer deze wordt gedeeld op sociale netwerken.
<meta property=”og:url” content=”{{your-page-url}}“/>

De standaard is je pagina-URL.
og:image:height
og:image:width
De breedte en hoogte (in pixels) van je social afbeelding.
<meta property=”og:image:height” content=”{{image-height}} “/>

<meta property=”og:image:width” content=”{{image-width}}“/>

De standaard is de huidige verhouding van je afbeelding.
og:site_name
De websitenaam die wordt weergegeven wanneer je pagina wordt gedeeld op sociale netwerken.
<meta property=”og:site_name” content=”{{your-site-name}}“/>

De standaard is de naam van je website.
Twitter card size
De grootte van de kaart waarop je pagina-informatie wordt gedeeld op Twitter.
<meta name="twitter:card" content="summary_large_image">

De standaard kaartgrootte is Large.
twitter:title
De titel van je pagina wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:title” content=” “/>

De standaard is je huidige og:title.
twitter:description
De beschrijving van je pagina wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:description” content=” “/>

De standaard is je huidige og:description.
twitter:image
De afbeelding die wordt weergegeven wanneer je pagina wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:image” content=” “/>

De standaard is je huidige og:image.
Canonical
Definieert de primaire URL van je pagina voor zoekmachines.
<link rel=”canonical” href=”{{your-page-url}}”/>

Productpagina's

Naam metatag
Definitie
Standaardinstellingen
Titeltag
De titel die wordt weergegeven in het zoekresultaat van de productpagina.
De naam van je product gevolgd door de naam van je website.

{{Product Name | Site Name}}
Metabeschrijving
De beschrijving die onder de titel en URL in het zoekresultaat van de productpagina wordt weergegeven.
De standaardinstelling is leeg totdat je een beschrijving invoert. Voer tekst in om dezelfde beschrijving toe te passen op elke productpagina, of gebruik variabelen om regels met verschillende waarden te maken voor elke productpagina van je website.
Pagina-URL
De URL van de productpagina die in het zoekresultaat wordt weergegeven.
https://www.je-website-adres.com/product-pagina/{product naam}
Laat zoekmachines je producten indexeren
Geeft aan zoekmachines aan of ze de pagina moeten crawlen en indexeren.
Ingeschakeld: <meta name=”robots” content=”index”>
Uitgeschakeld: <meta name=”robots” content=”noindex”>

Alle producten worden standaard geïndexeerd, tenzij je ervoor kiest om ze niet door zoekmachines te laten indexeren.
og:title
De titel van je product wanneer het wordt gedeeld op sociale netwerken.
<meta property=”og:title” content=” “/>

De standaard is je huidige titeltag.
og:description
De beschrijving van je product wanneer het wordt gedeeld op sociale netwerken.
<meta property=”og:description” content=” “/>

De standaard is je huidige metabeschrijving.
og:image
De afbeelding die wordt weergegeven wanneer je product wordt gedeeld op sociale netwerken.
<meta property=”og:image” content=” “/>

De standaard is je huidige productafbeelding
Twitter card size
De grootte van de kaart waarop je product informatie wordt gedeeld op Twitter.
<meta name="twitter:card" content="summary_large_image">

De standaard kaartgrootte is Large.
twitter:title
De titel van je product wanneer het wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:title” content=” “/>

De standaard is je huidige og:title.
twitter:description
De beschrijving van je product wanneer het wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:description” content=” “/>

De standaard is je huidige og:description.
twitter:image
De afbeelding die wordt weergegeven wanneer je product wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:image” content=” “/>

De standaard is je huidige og:image.
Canonical
Bepaalt de primaire URL van je productpagina voor zoekmachines.
<link rel="canonical" href="https://www.your-site-address.com/product-page/{product-name}">
og:type
Definieert het type van je pagina voor sociale netwerken.
<meta property=”twitter:image” content=” “/>

De standaard tag geeft aan dat het een product is dat kan worden gekocht.
og:url
De URL van je productpagina wanneer deze wordt gedeeld op sociale media.
<link rel="canonical" href="https://www.your-site-address.com/product-page/{product-name}">
product:availability
Geeft aan of het product momenteel op voorraad is.
Wijzigt volgens de beschikbaarheid die je voor het product definieert.

Op voorraad: <meta property="og:availability" content="https://schema.org/InStock"/>

Niet op voorraad: <meta property="og:availability" content="https://schema.org/OutOfStock"/>
product:price:amount
Geeft de prijs van het product weer, bijv. 40.
Verandert volgens de prijs van het huidige product.

<meta property="product:price:amount" content="{price}">
product:price:currency
Geeft de valuta van de productprijs weer.
<meta property="product:price:currency" content="{currency (e.g. USD)}">

Gestructureerde gegevensopmaak voor productpagina's

De gestructureerde gegevensopmaak die we aan elk van je producten toevoegen, is gebaseerd op Schema.org en de aanbevelingen van Google. De opmaak van je product bevat de volgende instellingen:
  • Paginatype: Product.
  • Paginanaam: De naam van je product.
  • Paginabeschrijving: De beschrijving van je product.
  • SKU: De SKU van je product (productnummer). Dit is alleen relevant als je handmatig SKU's aan je producten hebt toegevoegd.
  • Afbeelding: De hoogte, breedte, alternatieve tekst en URL van de productafbeelding.
  • Thumbnail: De hoogte, breedte, alt-tekst en URL van de miniatuur van je productafbeelding.
  • Merk: Je website/bedrijfsnaam zoals aangegeven in je algemene instellingen
  • Aanbiedingstype: Het standaardtype is Aanbieding, wat betekent dat je pagina een aanbieding bevat om een product te verkopen.
  • Aanbiedings-URL: De URL van je productpagina.
  • Prijsvaluta: De valuta van je productprijs.
  • Prijs: De prijs van je product.
  • Beschikbaarheid: Op voorraad of niet op voorraad.
  • Naam verkoper: Je website/bedrijfsnaam zoals aangegeven in de algemene instellingen.

Wix Stores-categoriepagina

Naam metatag
Definitie
Standaardinstellingen
Titeltag
De titel die wordt weergegeven in het zoekresultaat van de categorie.
De naam van je categorie gevolgd door de naam van je website.

{{Category Name | Site Name}}
Metabeschrijving
De beschrijving die wordt weergegeven in het zoekresultaat van de categorie.
De standaardinstelling is leeg totdat je een beschrijving invoert. Voer tekst in om dezelfde beschrijving toe te passen op elke categoriepagina, of gebruik variabelen om regels met verschillende waarden te maken voor elke categoriepagina van je website.
Pagina-URL
De URL van elke categoriepagina.
De URL van de categoriepagina

https://www.je-website-adres.com/categorie/{{Category Slug}}
Laat zoekmachines je winkelcategorieën indexeren
Geeft aan zoekmachines aan of ze de categoriepagina moeten crawlen en indexeren.
Ingeschakeld: <meta name=”robots” content=”index”>

Alle categoriepagina's worden standaard geïndexeerd, tenzij je ervoor kiest om zoekmachines niet te laten indexeren.
og:title
De titel van de categorie bij het delen op social media.
<meta property=”og:title” content=” “/>

De standaard is je huidige titeltag.
og:description
De beschrijving van de categorie bij het delen op social media.
<meta property=”og:description” content=” “/>

De standaard is je huidige metabeschrijving.
og:image
De afbeelding van de categorie bij het delen op social media.
<meta property=”og:image” content=” “/>

De standaard is je huidige categorie-afbeelding
Twitter card size
De grootte van de kaart waarop je categorie-informatie wordt gedeeld op Twitter.
<meta name="twitter:card" content="summary_large_image">

De standaard kaartgrootte is Large.
twitter:title
De titel van je categorie wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:title” content=” “/>

De standaard is je huidige og:title.
twitter:description
De beschrijving van je categorie wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:description” content=” “/>

De standaard is je huidige og:description.
twitter:image
De afbeelding die verschijnt wanneer je categorie wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:image” content=” “/>

De standaard is je huidige og:image.
Canonical
Definieert de primaire URL van je categoriepagina naar zoekmachines.
De URL van de categoriepagina
og:url
De URL van je categoriepagina wanneer deze wordt gedeeld op social media.
De URL van de categoriepagina

Dynamische itempagina's

Bekijk de SEO-standaardinstellingen voor dynamische itempagina's in de onderstaande tabel.
SEO-standaardinstellingen voor dynamische pagina's:
  • Dynamische lijstpagina's: Deel dezelfde standaard SEO-instellingen als hoofdpagina's
  • Dynamische itempagina's: Hebben aparte standaard SEO-instellingen die je per dynamische itempagina kunt bewerken. Zie de onderstaande tabel voor details.
  • Alle dynamische pagina-URL's: Hebben een URL-slug-structuur waarin je variabelen kunt bewerken en toevoegen vanuit de pagina-instellingen van je Editor.
Naam metatag
Definitie
Standaardinstellingen
Titeltag
De titel die wordt weergegeven in de zoekresultaten voor de pagina.
Je huidige primaire veld gevolgd door je huidige websitenaam:

{{Primary Field | Site Name}}
Metabeschrijving
De beschrijving die wordt weergegeven in zoekresultaten voor de pagina (onder de titeltag en URL).
De standaardinstelling is leeg totdat je een beschrijving invoert.
Pagina-URL

De pagina-URL die wordt weergegeven in het zoekresultaat.
Zoals gedefinieerd in het 'SEO-paneel' in de Editor voor dat paginatype
Laat zoekmachines je hoofdpagina's indexeren
Geeft aan zoekmachines aan of ze de pagina moeten crawlen en indexeren.
Ingeschakeld: <meta name=”robots” content=”index”>
Uitgeschakeld: <meta name=”robots” content=”noindex”>

Alle pagina's worden standaard geïndexeerd, tenzij je kiest om ze niet door zoekmachines te laten indexeren.
og:title
De titel van je pagina wanneer deze wordt gedeeld op sociale netwerken.
<meta property=”og:title” content=” “/>

De standaard is je huidige titeltag.
og:description
De beschrijving van je pagina wanneer deze wordt gedeeld op sociale netwerken.
<meta property=”og:description” content=” “/>

De standaard is je huidige metabeschrijving.
og:image
De afbeelding die wordt weergegeven wanneer je pagina wordt gedeeld op sociale netwerken.
<meta property=”og:image” content=” “/>

Standaard de primaire afbeeldings-URL van de verzameling.
Twitter card size
De grootte van de kaart waarop je pagina-informatie wordt gedeeld op Twitter.
<meta name="twitter:card" content="summary_large_image">

De standaard kaartgrootte is Large.
twitter:title
De titel van je pagina wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:title” content=” “/>

De standaard is je huidige og:title.
twitter:description
De beschrijving van je pagina wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:description” content=” “/>

De standaard is je huidige og:description.
twitter:image
De afbeelding die wordt weergegeven wanneer je pagina wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:image” content=” “/>

De standaard is je huidige og:image.
Canonical
Definieert de primaire URL van je pagina voor zoekmachines.
<link rel=”canonical” href=”{{your-page-url}}”/>

De standaard is de URL van de primaire pagina.

Gestructureerde gegevensopmaak voor dynamische itempagina's

De gestructureerde gegevensopmaak die we aan elk van je dynamische itempagina's toevoegen, is gebaseerd op Schema.org en de aanbevelingen van Google. Als je afbeeldingen of video's op de pagina hebt, voegen we een afbeelding en/of video-opmaak toe. De opmaak van je dynamische itempagina bevat de volgende instellingen:
  • Afbeeldingshoogte: De hoogte (in pixels) van de verzamelingafbeeldingen die aan de pagina zijn gekoppeld.
  • Afbeeldingsbreedte: De breedte (in pixels) van de verzamelingafbeeldingen die aan de pagina zijn gekoppeld.
  • Afbeeldingsnaam: De alt-tekst van de afbeeldingen wordt gebruikt als hun namen.
  • Afbeeldings-URL: Het webadres van je afbeeldingen.

Forumpostpagina's

Naam metatag
Definitie
Standaardinstellingen
Titeltag
De titel die wordt weergegeven in het zoekresultaat van de postpagina.
De titel van je post gevolgd door de naam van je website.

{{Post Name | Site Name}}
Metabeschrijving
De beschrijving die onder het zoekresultaat van de post pagina wordt weergegeven.
De eerste 300 tekens van de inhoud van je post.
Pagina-URL
De URL van de postpagina.
De URL van de postpagina.
Laat zoekmachines je forumposts indexeren
Geeft aan zoekmachines aan of ze de post moeten crawlen en indexeren.
Ingeschakeld: <meta name=”robots” content=”index”>
Uitgeschakeld: <meta name=”robots” content=”noindex”>

Alle posts worden standaard geïndexeerd, tenzij je ervoor kiest om ze niet door zoekmachines te laten indexeren.
og:title
De beschrijving van je post wanneer deze wordt gedeeld op sociale netwerken.
<meta property=”og:title” content=” “/>

De standaard is je huidige titeltag.
og:description
De beschrijving van je post wanneer deze wordt gedeeld op sociale netwerken.
<meta property=”og:description” content=” “/>

De standaard is je huidige metabeschrijving.
og:image
De afbeelding die wordt weergegeven wanneer je post wordt gedeeld op sociale netwerken.
<meta property=”og:image” content=” “/>

De standaard is je huidige postafbeelding
Twitter card size
De grootte van de kaart waarop je post-informatie wordt gedeeld op Twitter.
<meta name="twitter:card" content="summary_large_image">

De standaard kaartgrootte is Large.
twitter:title
De titel van je post wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:title” content=” “/>

De standaard is je huidige og:title.
twitter:description
De beschrijving van je post wanneer het wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:description” content=” “/>

De standaard is je huidige og:description.
twitter:image
De afbeelding die verschijnt wanneer je post op Twitter wordt gedeeld.
<meta property=”twitter:image” content=” “/>

De standaard is je huidige og:image.

Gestructureerde gegevensopmaak voor forumposts

De gestructureerde gegevensopmaak die we aan elk van je posts toevoegen, is gebaseerd op Schema.org en de aanbevelingen van Google. De opmaak van je post bevat de volgende instellingen:
  • Titel: De titel van de post.
  • Artikel hoofdtekst: De inhoud van de post.
  • Artikel onderdeel: De categorie van de post.
  • Gepubliceerd door: De schrijver van het post.
  • Publicatiedatum: De publicatiedatum van de post.
  • Datum gewijzigd: De laatste wijzigingsdatum van de post.
  • Post URL: De URL van de post.
  • Afbeelding: De hoogte, breedte, alternatieve tekst en URL van de afbeeldingen van de forumpost.
  • Gepubliceerd door: De website/bedrijfsnaam die is gedefinieerd in de instellingen voor algemene informatie**.
  • Logo: Logo zoals gedefinieerd in algemene info instellingen.**
Belangrijk:
Om uitgebreide resultaten te verkrijgen, vereist Google dat de Gepubliceerd door (bedrijfs-/websitenaam) en Logo-velden worden ingevuld. Deze velden kunnen worden bewerkt in je algemene instellingen op je website.
Let op:
Als je het Gepubliceerd door of Logo-veld niet invult en je bent gekoppeld aan de Google Search Console, ontvang je mogelijk e-mails met foutmeldingen van de Google Search Console die aangeven dat de website niet in aanmerking komt voor uitgebreide resultaten vanwege ontbrekende gegevens.

Forumcategorieën

Naam metatag
Definitie
Standaardinstellingen
Titeltag

De titel die wordt weergegeven in het zoekresultaat van de categoriepagina.
De categorienaam gevolgd door de websitenaam.

{{Category Name | Site Name}}
Metabeschrijving
De beschrijving die wordt weergegeven in het zoekresultaat van de categoriepagina.
Je categoriebeschrijving.
Pagina-URL
De categorie-URL die in het zoekresultaat wordt weergegeven.
De URL van je categorie.
Laat zoekmachines je forumcategorieën indexeren
Geeft aan zoekmachines aan of ze de categorie moeten crawlen en indexeren.
Ingeschakeld: <meta name=”robots” content=”index”>
Uitgeschakeld: <meta name=”robots” content=”noindex”>

Alle categorieën worden standaard geïndexeerd, tenzij je ervoor kiest om ze niet door zoekmachines te laten indexeren.
og:title
De titel van je categorie wanneer deze wordt gedeeld op sociale netwerken.
<meta property=”og:title” content=” “/>

De standaard is je huidige titeltag.
og:description
De beschrijving van je categorie wanneer deze wordt gedeeld op sociale netwerken.
<meta property=”og:description” content=” “/>

De standaard is je huidige metabeschrijving.
og:image
De afbeelding die wordt weergegeven wanneer je categorie wordt gedeeld op sociale netwerken.
<meta property=”og:image” content=” “/>

De standaard is je huidige categorie-afbeelding.
Twitter card size
De grootte van de kaart waarop je categorie-informatie wordt gedeeld op Twitter.
<meta name="twitter:card" content="summary_large_image">

De standaard kaartgrootte is Large.
twitter:title
De beschrijving van je categorie wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:title” content=” “/>

De standaard is je huidige og:title.
twitter:description
De beschrijving van je categorie wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:description” content=” “/>

De standaard is je huidige og:description.
twitter:image
De afbeelding die verschijnt wanneer je categorie wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:image” content=” “/>

De standaard is je huidige og:image.

Naam
Definitie
Standaardinstellingen
Titeltag
De titel die wordt weergegeven in het zoekresultaat van het uitgevouwen item.
De titel van je item gevolgd door de paginanaam van de galerij.

{{Gallery Name | Site Name}}
Metabeschrijving
De beschrijving die wordt weergegeven in het zoekresultaat van het uitgevouwen item.
De beschrijving van je item.
Pagina-URL
De URL van het uitgevouwen item.
De URL van de uitgebreide weergave van het item

https://www.je-website-adres.com/Pagina Naam/
Item ID
Laat zoekmachines je galerij-items indexeren
Geeft aan zoekmachines aan of ze het galerij-item moeten crawlen en indexeren.
Ingeschakeld: <meta name=”robots” content=”index”>
Uitgeschakeld: <meta name=”robots” content=”noindex”>

Alle galerij-items worden standaard geïndexeerd, tenzij je ervoor kiest om ze niet door zoekmachines te laten indexeren.
og:title
De titel van het galerij-item bij het delen op social media
<meta property=”og:title” content=” “/>

De standaard is je huidige titeltag.
og:description
De beschrijving van het galerij-item bij het delen op social media
<meta property=”og:description” content=” “/>

De standaard is je huidige metabeschrijving.
og:image

De afbeelding van het galerij-item bij het delen op social media
<meta property=”og:image” content=” “/>

De standaard is je huidige Galerij-itemafbeelding.
Canonical
Definieert de primaire URL van je pagina voor zoekmachines.
De pagina waarop de galerij staat.
og:url
De URL van je galerij wanneer deze wordt gedeeld op social media.
De URL van de uitgebreide weergave van het item.
Twitter card size
De grootte van de kaart waarop je galerij-informatie wordt gedeeld op Twitter.
<meta name="twitter:card" content="summary_large_image">

De standaard kaartgrootte is Large.
twitter:title
De titel van je galerij wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:title” content=” “/>

De standaard is je huidige og:title.
twitter:description
De beschrijving van je galerij wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:description” content=” “/>

De standaard is je huidige og:description.
twitter:image
De afbeelding die wordt weergegeven wanneer je galerij wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:image” content=” “/>

De standaard is je huidige og:image.

Boekingsdiensten

Naam metatag
Definitie
Standaardinstellingen
Titeltag
De titel die wordt weergegeven in het zoekresultaat van de boekingsdiensten
De naam van je boekingsdienst gevolgd door de naam van je website.

{{Service Name | Site Name}}
Metabeschrijving
De beschrijving die wordt weergegeven in het zoekresultaat van de boekingsdienst
Beschrijving van je boekingsdienst.
Pagina-URL
De URL van het uitgevouwen item.
De URL van de boekingsdienst pagina

https://www.je-website-adres.com/diensten-pagina/
Naam van de dienst
Laat zoekmachines je diensten indexeren
Geeft aan zoekmachines aan of ze de boekingsdienst pagina moeten crawlen en indexeren.
Ingeschakeld: <meta name=”robots” content=”index”>
Uitgeschakeld: <meta name=”robots” content=”noindex”>

Alle pagina's van de boekingsdienst worden standaard geïndexeerd, tenzij je ervoor kiest om zoekmachines deze niet te laten indexeren.
og:title
De titel van de boekingsdienst bij het delen op social media.
<meta property=”og:title” content=” “/>

De standaard is je huidige titeltag.
og:description
De beschrijving van de boekingsdienst bij het delen op social media.
<meta property=”og:description” content=” “/>

De standaard is je huidige metabeschrijving.
og:image
De afbeelding van de boekingsdienst bij het delen op social media
<meta property=”og:image” content=” “/>

De standaardwaarde is je huidige dienstafbeelding
Twitter card size
De grootte van de kaart waarop je boekingsdienst informatie wordt gedeeld op Twitter.
<meta name="twitter:card" content="summary_large_image">

De standaard kaartgrootte is Large.
twitter:title
De titel van je boekingsdienst wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:title” content=” “/>

De standaard is je huidige og:title.
twitter:description
De beschrijving van je boekingsdienst wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:description” content=” “/>

De standaard is je huidige og:description.
twitter:image
De afbeelding die verschijnt wanneer je boekingsdienst wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:image” content=” “/>

De standaard is je huidige og:image.
Canonical
Definieert de primaire URL van je pagina voor zoekmachines.
De URL van de boekingsdienst pagina
og:url
De URL van je boekingsdienst pagina wanneer deze wordt gedeeld op social media
De URL van de boekingsdienst pagina

Gestructureerde gegevensopmaak voor boekingsdienstenpagina's

De gestructureerde gegevensopmaak die we toevoegen aan elk van je boekingsdienst pagina's is gebaseerd op Schema.org en de aanbevelingen van Google. De opmaak van je pagina's met boekingsdiensten bevat de volgende instellingen:
  • Paginatype: type dienst.
  • Paginanaam: de naam van je boekingsdienst pagina.
  • Paginabeschrijving: een beschrijving van je boekingsdienst.
  • Aanbieder: details over de aanbieder van je boekingsdiensten.
  • Afbeelding: de afbeelding van je boekingsdiensten pagina's hoogte, breedte, alternatieve tekst en URL.
  • Aanbiedingen: details over je aanbiedingen voor boekingsdiensten.

Evenementenpagina's

Naam metatag
Definitie
Standaardinstellingen
Titeltag
De titel die wordt weergegeven in het zoekresultaat van het uitgevouwen item
De titel van je evenement gevolgd door de naam van je website.

{{Event Name | Site Name}}
Metabeschrijving
De beschrijving die wordt weergegeven in het zoekresultaat van de evenementenpagina
De evenementbeschrijving. Als het niet bestaat - je evenementteaser. Als geen van beide bestaat, is het leeg.
Pagina-URL
De URL van het uitgevouwen item.
De URL van het evenement

https://www.je-website-adres.com/Pagina Naam/
Item ID

https://www.je-website-adres.com/evenement-gegevens/EvenementSlug
Laat zoekmachines je evenementen indexeren
Geeft aan zoekmachines aan of ze de evenementenpagina moeten crawlen en indexeren.
Ingeschakeld: <meta name=”robots” content=”index”>
Uitgeschakeld: <meta name=”robots” content=”noindex”>

Alle evenementenpagina's worden standaard geïndexeerd, tenzij je ervoor kiest om zoekmachines ze niet te laten indexeren.
og:title
De titel van de evenementenpagina bij het delen op social media.
<meta property=”og:title” content=” “/>

De standaard is je huidige titeltag.
og:description
De beschrijving van de evenementenpagina bij het delen op social media.
<meta property=”og:description” content=” “/>

De standaard is je huidige metabeschrijving.
og:image
De afbeelding van de evenementenpagina bij het delen op social media
<meta property=”og:image” content=” “/>

De standaard is je huidige evenementafbeelding
Twitter card size
De grootte van de kaart waarop je evenementenpagina informatie wordt gedeeld op Twitter.
<meta name="twitter:card" content="summary_large_image">

De standaard kaartgrootte is Large.
twitter:title
De titel van je evenementenpagina wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:title” content=” “/>

De standaard is je huidige og:title.
twitter:description
De beschrijving van je evenementenpagina wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:description” content=” “/>

De standaard is je huidige og:description.
twitter:image
De afbeelding die verschijnt wanneer je evenementenpagina wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:image” content=” “/>

De standaard is je huidige og:image.
Canonical
Definieert de primaire URL van je pagina voor zoekmachines.
De URL van de evenementenpagina
og:url
De evenementenpagina-URL wanneer deze wordt gedeeld op social media
De URL van de evenementenpagina

Gestructureerde gegevensopmaak voor evenementenpagina's

De gestructureerde gegevensopmaak die we aan elk van je evenementenpagina's toevoegen, is gebaseerd op Schema.org en de aanbevelingen van Google. De opmaak van je evenement bevat de volgende instellingen:
  • Titel evenement
  • Evenementbeschrijving - Je evenementbeschrijving indien aanwezig, anders je evenementteaser
  • Startdatum evenement
  • Einddatum evenement
  • Evenementstatus - Gepland of geannuleerd op basis van de instellingen van het evenement.
  • Evenement aanwezigheidsmodus online of offline
  • Evenementlocatie inclusief naam en adres, waaronder link indien relevant
  • Hoogste ticketprijs
  • Lagere ticketprijs
  • Aantal aangeboden tickettypes
    • Details van elk ticket: naam, prijs, aantal beschikbare tickets

Blogposts

Naam metatag
Definitie
Standaardinstellingen
Titeltag
De titel die wordt weergegeven in het zoekresultaat van de post.
De titel van je post gevolgd door de naam van je website.

{{Post Name | Site Name}}
Metabeschrijving
De beschrijving die wordt weergegeven in het zoekresultaat van de evenementenpagina.
De standaardinstelling is leeg totdat je een beschrijving invoert. Voer tekst in om dezelfde beschrijving toe te passen op elke postpagina, of gebruik variabelen om regels met verschillende waarden te maken voor elke postpagina op je website.
Pagina-URL
De URL van de postpagina.
De URL van de pagina van de post.

https://www.je-website-adres.com/post/
Post Slug
Laat zoekmachines de posts van je blog indexeren
Geeft aan zoekmachines aan of ze de postpagina moeten crawlen en indexeren.
Ingeschakeld: <meta name=”robots” content=”index”>
Uitgeschakeld: <meta name=”robots” content=”noindex”>

Alle postpagina's worden standaard geïndexeerd, tenzij je ervoor kiest om zoekmachines niet te laten indexeren.
og:title
De titel van de postpagina bij het delen op social media
<meta property=”og:title” content=” “/>

De standaard is je huidige titeltag.
og:description
De beschrijving van de postpagina bij het delen op social media.
<meta property=”og:description” content=” “/>

De standaard is je huidige metabeschrijving.
og:image
De afbeelding van de postpagina bij het delen op social media.
<meta property=”og:image” content=” “/>

De standaard is je huidige post-omslagafbeelding
Twitter card size
De grootte van de kaart waarop de informatie van je postpagina wordt gedeeld op Twitter.
<meta name="twitter:card" content="summary_large_image">

De standaard kaartgrootte is Large.
twitter:title
De titel van je postpagina wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:title” content=” “/>

De standaard is je huidige og:title.
twitter:description
De beschrijving van je postpagina wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:description” content=” “/>

De standaard is je huidige og:description.
twitter:image
De afbeelding die verschijnt wanneer je post op Twitter wordt gedeeld.
<meta property=”twitter:image” content=” “/>

De standaard is je huidige og:image.
Canonical
Definieert de primaire URL van je pagina voor zoekmachines.
De URL van de postpagina.
og:url
De URL van je postpagina wanneer deze wordt gedeeld op social media.
De URL van de postpagina.
og:type
Definieert het type van je pagina voor sociale netwerken.
<meta property="og:type" content="article" />

De standaardtag geeft aan dat het een artikel is.
article:author
Definieert de auteur van de post voor sociale netwerken.
Gepubliceerd door
article:published_time
Definieert de publicatietijd van de post op sociale netwerken.
De publicatiedatum van de post.
article:modified_time
Definieert de laatste wijzigingstijd van de post voor sociale netwerken.
De laatste wijzigingsdatum van de post.

Gestructureerde gegevensopmaak voor blogposts

De gestructureerde gegevensopmaak die we aan elk van je blogposts toevoegen, is gebaseerd op Schema.org en de aanbevelingen van Google.
Er zijn drie typen markeringen voor blogposts:
  • Artikel (Blogpost) opmaak - Dit is de standaard vooraf ingestelde opmaak
  • Artikel (nieuwsartikel) opmaak
  • Artikelopmaak

Bekijk de instellingen die zijn opgenomen:

Blogcategorieën

Naam metatag
Definitie
Standaardinstellingen
Titeltag
De titel die wordt weergegeven in het zoekresultaat van de categorie.
De categorietitel gevolgd door de websitenaam.

{{Category Name | Site Name}}
Metabeschrijving
De beschrijving die wordt weergegeven in het zoekresultaat van de categoriepagina.
De categoriebeschrijving.
Pagina-URL
De URL van de categoriepagina
De URL van de categoriepagina

https://www.je-website-adres.com/blog/categorieen/
Categorie slug
Laat zoekmachines je blogcategorieën indexeren
Geeft aan zoekmachines aan of ze de categoriepagina moeten crawlen en indexeren.
Ingeschakeld: <meta name=”robots” content=”index”>
Uitgeschakeld: <meta name=”robots” content=”noindex”>

Alle categorieën worden standaard geïndexeerd, tenzij je ervoor kiest om zoekmachines ze niet te laten indexeren.
og:title
De titel van de categorie bij het delen op social media
<meta property=”og:title” content=” “/>

De standaard is je huidige titeltag.
og:description
De beschrijving van de categorie bij het delen op social media
<meta property=”og:description” content=” “/>

De standaard is je huidige metabeschrijving.
og:image
De afbeelding van de categorie bij het delen op social media
<meta property=”og:image” content=” “/>

De standaard is je huidige categorie-afbeelding
Twitter card size
De grootte van de kaart waarop je categorie informatie wordt gedeeld op Twitter.
<meta name="twitter:card" content="summary_large_image">

De standaard kaartgrootte is Large.
twitter:title
De titel van je categorie wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:title” content=” “/>

De standaard is je huidige og:title.
twitter:description
De beschrijving van je categorie wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:description” content=” “/>

De standaard is je huidige og:description.
twitter:image
De afbeelding die verschijnt wanneer je categorie wordt gedeeld op Twitter.

De standaard is je huidige og:image.
Canonical
Definieert de primaire URL van de categoriepagina voor zoekmachines.
De URL van de categoriepagina
og:url
De URL van de categoriepagina wanneer deze wordt gedeeld op social media.
De URL van de categoriepagina
og:type
Definieert het type pagina van je categorie voor sociale netwerken
<meta property="og:type" content="website" />

De standaardtag geeft aan dat het een website is.

Blogtags

Naam metatag
Definitie
Standaardinstellingen
Titeltag
De titel die wordt weergegeven in het zoekresultaat van de tag.
De tagnaam gevolgd door de naam van je website.

{{Tag Name | Site Name}}
Metabeschrijving
De beschrijving die wordt weergegeven in het zoekresultaat van de Tag-pagina.
De standaardinstelling is leeg totdat je een beschrijving invoert. Voer tekst in om dezelfde beschrijving toe te passen op elke Tag-pagina, of gebruik variabelen om regels te maken met verschillende waarden voor elke Tag-pagina.
Pagina-URL
De tag-URL.
De tag-URL.

https://www.je-website-adres.com//blog/tags/{{Tag Name}}
Laat zoekmachines je blogtags indexeren
Geeft aan zoekmachines aan of ze de Tag-pagina wel of niet moeten crawlen en indexeren.
Ingeschakeld: <meta name=”robots” content=”index”>
Uitgeschakeld: <meta name=”robots” content=”noindex”>

Tag-pagina's worden standaard niet geïndexeerd, tenzij je ervoor kiest om zoekmachines deze te laten indexeren.
og:title

De titel van de Tag-pagina wanneer deze wordt gedeeld op social media.
<meta property=”og:title” content=” “/>

De standaard is je huidige titeltag.
og:description
De beschrijving van de Tag-pagina wanneer deze wordt gedeeld op social media.
<meta property=”og:description” content=” “/>

De standaard is je huidige metabeschrijving.
og:image
De afbeelding van de Tag-pagina wanneer deze wordt gedeeld op social media.
<meta property=”og:image” content=” “/>

Standaard is er geen afbeelding geselecteerd.
Twitter card size
De grootte van de kaart waarop de gegevens van de Tag-pagina worden gedeeld op Twitter.
<meta name="twitter:card" content="summary_large_image">

De standaard kaartgrootte is Large.
twitter:title
De titel van je Tag-pagina wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:title” content=” “/>

De standaard is je huidige og:title.
twitter:description
De beschrijving van je Tag-pagina wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:description” content=” “/>

De standaard is je huidige og:description.
twitter:image
De afbeelding die verschijnt wanneer je Tag-pagina wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:image” content=” “/>

De standaard is je huidige og:image.
Canonical
Bepaalt de primaire URL van de Tag-pagina voor zoekmachines.
De URL van de Tag-pagina
og:url
De URL van de archiefpagina wanneer deze wordt gedeeld op social media.
De URL van de Tag-pagina
og:type
Definieert het type van je pagina voor sociale netwerken
<meta property="og:type" content="website" />

De standaardtag geeft aan dat het een website is.
og:site_name
Definieert de websitenaam voor sociale netwerken
De naam van de website

Blogarchiefpagina's

Naam metatag
Definitie
Standaardinstellingen
Titeltag
De titel die wordt weergegeven in het zoekresultaat van de archiefpagina.
De naam van de gearchiveerde maand gevolgd door het gearchiveerde jaar.

{{Archived Month Name | Archived Year}}
Metabeschrijving
De beschrijving die wordt weergegeven in het zoekresultaat van de archiefpagina.
De standaardinstelling is leeg totdat je een beschrijving invoert. Voer tekst in om dezelfde beschrijving toe te passen op elke archiefpagina, of gebruik variabelen om regels te maken met verschillende waarden voor elke archiefpagina.
Pagina-URL
De URL van de archiefpagina.

De URL van de archiefpagina.

https://www.je-website-adres.com//blog/archief/Gearchiveerde Maand/Gearchiveerde Jaar
Laat zoekmachines je blogarchiefpagina's indexeren
Geeft aan zoekmachines aan of ze de archiefpagina al dan niet moeten crawlen en indexeren.
Ingeschakeld:  <meta name=”robots” content=”index”>
Uitgeschakeld: <meta name=”robots” content=”noindex”>

Gearchiveerde pagina's worden standaard niet geïndexeerd, tenzij je ervoor kiest om zoekmachines ze te laten indexeren.
og:title

De titel van de archiefpagina wanneer deze wordt gedeeld op social media.
<meta property=”og:title” content=” “/>

De standaard is je huidige titeltag.
og:description
De beschrijving van de archiefpagina wanneer deze wordt gedeeld op social media.
<meta property=”og:description” content=” “/>

De standaard is je huidige metabeschrijving.
og:image
De afbeelding van de archiefpagina wanneer deze wordt gedeeld op social media.
<meta property=”og:image” content=” “/>

Standaard is er geen afbeelding geselecteerd.
Twitter card size
De grootte van de kaart waarop de archiefpagina informatie wordt gedeeld op Twitter.
<meta name="twitter:card" content="summary_large_image">

De standaard kaartgrootte is Large.
twitter:title
De titel van je archiefpagina wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:title” content=” “/>

De standaard is je huidige og:title.
twitter:description
De beschrijving van je archiefpagina wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:description” content=” “/>

De standaard is je huidige og:description.
twitter:image
De afbeelding die verschijnt wanneer je archiefpagina wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:image” content=” “/>

De standaard is je huidige og:image.
Canonical
Bepaalt de primaire URL van de archiefpagina voor zoekmachines.
De URL van de archiefpagina
og:url
De URL van de archiefpagina wanneer deze wordt gedeeld op social media.
De URL van de archiefpagina
og:type
Definieert het type archiefpagina naar sociale netwerken
<meta property="og:type" content="website" />

De standaardtag geeft aan dat het een website is.
og:site_name
Definieert de websitenaam voor sociale netwerken
De naam van de website

Online programma's

Naam metatag
Definitie
Standaardinstellingen
Titeltag
De titel die in het zoekresultaat wordt weergegeven.
De naam van het online programma gevolgd door de naam van je website.

{{Online Program Name | Site Name}}
Metabeschrijving
De beschrijving die wordt weergegeven in het zoekresultaat van de online programmapagina.
De standaardinstelling is leeg totdat je een beschrijving invoert. Voer tekst in om dezelfde beschrijving toe te passen op elke Online programma's-pagina, of gebruik variabelen om regels met verschillende waarden voor elke pagina te maken.
Pagina-URL
De URL van het online programma
De URL van het online programma
https://www.je-website-adres.com/online-programma-pagina/{{Online Program ID}}
Laat zoekmachines je programma's indexeren
Geeft aan zoekmachines aan of ze het online programma moeten crawlen en indexeren.
Ingeschakeld: <meta name=”robots” content=”index”>
Uitgeschakeld: <meta name=”robots” content=”noindex”>

Online programmapagina's worden standaard geïndexeerd, tenzij ze een geheim programma zijn, en in dat geval worden ze niet geïndexeerd.
og:title
De titel van de online programmapagina bij het delen op social media
<meta property=”og:title” content=” “/>

De standaard is je huidige titeltag.
og:description
De beschrijving van de online programmapagina bij het delen op social media
<meta property=”og:description” content=” “/>

De standaard is je huidige metabeschrijving.
og:image
De afbeelding van de online programmapagina bij het delen op social media
<meta property=”og:image” content=” “/>

De standaardwaarde is je huidige programma-afbeelding
Twitter card size
De grootte van de kaart waarop de informatie van je online programma wordt gedeeld op Twitter.
<meta name="twitter:card" content="summary_large_image">

De standaard kaartgrootte is Large.
twitter:title
De titel van je online programma wanneer het wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:title” content=” “/>

De standaard is je huidige og:title.
twitter:description
De beschrijving van je online programma wanneer het wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:description” content=” “/>

De standaard is je huidige og:description.
twitter:image
De afbeelding die verschijnt wanneer je online programma wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:image” content=” “/>

De standaard is je huidige og:image.
Canonical
Definieert de primaire URL van je pagina voor zoekmachines.
De URL van het online programma
og:url
De online programma-URL wanneer deze wordt gedeeld op social media
De URL van het online programma
og:type
Definieert het type van je pagina voor sociale netwerken
<meta property="og:type" content="website" />

De standaardtag geeft aan dat het een website is
og:site_name
Definieert de websitenaam voor sociale netwerken
De naam van de website

Portfolioprojecten

Naam metatag
Definitie
Standaardinstellingen
Titeltag
De titel die in het zoekresultaat wordt weergegeven.
Je projectnaam gevolgd door de naam van je website.

Bijvoorbeeld {{Project Name | Site Name}}
Metabeschrijving
De beschrijving die wordt weergegeven in het zoekresultaat van de projectpagina.
De samenvatting van je project.
Pagina-URL
De URL van de projectpagina.
De URL van het project.
Laat zoekmachines je portfolioprojecten indexeren
Geeft aan zoekmachines aan of ze het project al dan niet moeten crawlen en indexeren.
Ingeschakeld: <meta name=”robots” content=”index”>
Uitgeschakeld: <meta name=”robots” content=”noindex”>

Portfolioprojectpagina's worden standaard geïndexeerd.
og:title
De titel van het project bij het delen op social media
<meta property=”og:title” content=” “/>

De standaard is je huidige titeltag.
og:description
De beschrijving van de projectpagina bij het delen op social media
<meta property=”og:description” content=” “/>

De standaard is je huidige metabeschrijving.
og:image
De afbeelding van de projectpagina bij het delen op social media
<meta property=”og:image” content=” “/>

De standaardafbeelding is de omslagafbeelding van je project.
Twitter card size
De grootte van de kaart waarop je projectinformatie wordt gedeeld op Twitter.
<meta name="twitter:card" content="summary_large_image">

De standaard kaartgrootte is Large.
twitter:title
De titel van je portfolioproject wanneer het wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:title” content=” “/>

De standaard is je huidige og:title.

twitter:description
De beschrijving van je portfolioproject wanneer het wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:description” content=” “/>

De standaard is je huidige og:description.
twitter:image
De afbeelding die verschijnt wanneer je portfolioproject wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:image” content=” “/>

De standaard is je huidige og:image.

Gestructureerde gegevensopmaak voor portfolioprojectpagina's

De gestructureerde gegevensopmaak die we aan elk van je portfolioprojectpagina's toevoegen, is gebaseerd op Schema.org en de aanbevelingen van Google. De afbeeldingsopmaak van je project helpt zoekmachines te begrijpen dat je pagina afbeeldingen bevat, zodat deze kunnen worden toegevoegd aan de afbeeldingszoekmachine.

Portfoliocollecties

Naam metatag
Definitie
Standaardinstellingen
Titeltag
De titel die in het zoekresultaat wordt weergegeven.
De naam van je collectie.

Bijvoorbeeld {{Collection Name}}
Metabeschrijving
De beschrijving die wordt weergegeven in het zoekresultaat van de collectiepagina.
De samenvatting van je collectie.
Pagina-URL
De URL van de collectiepagina.
De URL van de collectie.
Laat zoekmachines je portfoliocollecties indexeren
Geeft aan zoekmachines aan of ze de collectie moeten crawlen en indexeren.
Ingeschakeld: <meta name=”robots” content=”index”>
Uitgeschakeld: <meta name=”robots” content=”noindex”>

Portfoliocollectiepagina's worden standaard geïndexeerd.
og:title
De titel van de collectie bij het delen op social media
<meta property=”og:title” content=” “/>

De standaard is je huidige titeltag.
og:description
De beschrijving van de collectiepagina bij het delen op sociale media
<meta property=”og:description” content=” “/>

De standaard is je huidige metabeschrijving.
og:image
De afbeelding van de collectiepagina bij het delen op social media
<meta property=”og:image” content=” “/>

De standaard is de omslagafbeelding van je collectie.
Twitter card size
De grootte van de kaart waarop je collectiegegevens worden gedeeld op Twitter.
<meta name="twitter:card" content="summary_large_image">

De standaard kaartgrootte is Large.
twitter:title
De titel van je portfoliocollectie wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:title” content=” “/>

De standaard is je huidige og:title.

twitter:description
De beschrijving van je portfoliocollectie wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:description” content=” “/>

De standaard is je huidige og:description.
twitter:image
De afbeelding die verschijnt wanneer je portfoliocollectie wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:image” content=” “/>

De standaard is je huidige og:image.

Canonical
Definieert de primaire URL van je pagina voor zoekmachines.
De URL van de collectie

Gestructureerde gegevensopmaak voor portfoliocollectiepagina's

De gestructureerde gegevensopmaak die we aan elk van je portfoliocollectiepagina's toevoegen, is gebaseerd op Schema.org en de aanbevelingen van Google. De afbeeldingsopmaak van je collectie helpt zoekmachines te begrijpen dat je pagina afbeeldingen bevat, zodat deze kunnen worden toegevoegd aan de afbeeldingszoekmachine.

Groepspagina's

Naam metatag
Definitie
Standaardinstellingen
Titeltag
De titel die in het zoekresultaat wordt weergegeven.
Het tabbladlabel van de groep en de groepsnaam gevolgd door de naam van je website.

Bijvoorbeeld {{Tab Label - Group Name | Site Name}}
Metabeschrijving
De beschrijving die wordt weergegeven in het zoekresultaat van de groepspagina.
De beschrijving van je groep.
Pagina-URL
De URL van de groepspagina.
De URL van de groep.
Laat zoekmachines je groepspagina's indexeren
Geeft aan zoekmachines aan of ze de groepspagina moeten crawlen en indexeren.
Ingeschakeld: <meta name=”robots” content=”index”>
Uitgeschakeld: <meta name=”robots” content=”noindex”>

Groepspagina's worden standaard geïndexeerd.
og:title
De titel van de groep bij het delen op social media
<meta property=”og:title” content=” “/>

De standaard is je huidige titeltag.
og:description
De beschrijving van de groep bij het delen op social media
<meta property=”og:description” content=” “/>

De standaard is je huidige metabeschrijving.
og:image
De afbeelding van de groep bij het delen op social media
<meta property=”og:image” content=” “/>

De standaardafbeelding is de omslagafbeelding van je groep.
Twitter card size
De grootte van de kaart waarop je groepsinformatie wordt gedeeld op Twitter.
<meta name="twitter:card" content="summary_large_image">

De standaard kaartgrootte is Large.
twitter:title
De titel van je groep wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:title” content=” “/>

De standaard is je huidige og:title.

twitter:description
De beschrijving van je groep wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:description” content=” “/>

De standaard is je huidige og:description.
twitter:image
De afbeelding die wordt weergegeven wanneer je groep wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:image” content=” “/>

De standaard is je huidige og:image.

Groepsposts

Naam metatag
Definitie
Standaardinstellingen
Titeltag
De titel die in het zoekresultaat wordt weergegeven.
De eerste 60 tekens van je post gevolgd door de groepsnaam en de naam van je website.

Bijvoorbeeld {{Short Group Post - Group Name | Site Name}}
Metabeschrijving
De beschrijving die wordt weergegeven in het zoekresultaat van de groepspost.
De eerste 200 tekens van je post (met behulp van de variabele Long Group Post).
Pagina-URL
De URL van de groepspost.
De URL van de groepspost.
Laat zoekmachines je groepsposts indexeren
Geeft aan zoekmachines aan of ze de groepsposts moeten crawlen en indexeren.
Ingeschakeld: <meta name=”robots” content=”index”>
Uitgeschakeld: <meta name=”robots” content=”noindex”>

Groepsposts worden standaard geïndexeerd.
og:title
De titel van de post bij het delen op social media
<meta property=”og:title” content=” “/>

De standaard is de eerste 60 tekens van de post (met behulp van de Short Group Post-variabele).
og:description
De beschrijving van de post bij het delen op social media
<meta property=”og:description” content=” “/>

De standaard is de eerste 200 tekens van de post (met behulp van de variabele Long Group Post).
og:image
De afbeelding van de post bij het delen op social media
<meta property=”og:image” content=” “/>

De standaardafbeelding is de omslagafbeelding van je post.
Twitter card size
De grootte van de kaart waarop je post wordt gedeeld op Twitter.
<meta name="twitter:card" content="summary_large_image">

De standaard kaartgrootte is Large.
twitter:title
De titel van je post wanneer deze wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:title” content=” “/>

De standaard is je huidige og:title.

twitter:description
De beschrijving van je post wanneer het wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:description” content=” “/>

De standaard is je huidige og:description.
twitter:image
De afbeelding die verschijnt wanneer je post op Twitter wordt gedeeld.
<meta property=”twitter:image” content=” “/>

De standaard is je huidige og:image.

Profielpagina voor leden

Naam metatag
Definitie
Standaardinstellingen
Titeltag
De titel die wordt weergegeven in het zoekresultaat van de profielpagina.
De naam van je ledenprofiel gevolgd door de naam van je website.
{{Page Name | Site Name}}
Metabeschrijving
De beschrijving die wordt weergegeven in het zoekresultaat van het profiel.
De standaardinstelling is leeg totdat je een beschrijving invoert. Voer tekst in om dezelfde beschrijving toe te passen op elke profielpagina, of gebruik variabelen om regels met verschillende waarden te maken voor elke postpagina van je website.
Pagina-URL
De URL die leidt naar de profielpagina van het specifieke lid.
De URL van de ledenprofielpagina
https://www.je-website-adres.com/leden-gedeelte/{{gebruikersnaam }/profile
Laat zoekmachines je profielpagina's indexeren
Geeft aan zoekmachines aan of ze de ledenprofielpagina moeten crawlen en indexeren.
Uitgeschakeld: <meta name=”robots” content=”noindex”>

Aangezien het best practice is om deze pagina's niet te indexeren, zijn alle profielpagina's van leden standaard ingesteld op noindex.

og:title
De titel van de profielpagina bij het delen op social media
<meta property=”og:title” content=” “/>

De standaard is je huidige titeltag.
og:description
De beschrijving van de profielpagina bij het delen op social media
<meta property=”og:description” content=” “/>

De standaard is je huidige metabeschrijving.
og:image
De afbeelding van de profielpagina bij het delen op social media
<meta property=”og:image” content=” “/>

De standaardwaarde is niet leeg. Aangezien de profielpagina van het ledengedeelte geen afbeeldingen heeft, zal elke afbeelding die je selecteert verschijnen als de og:image voor alle profielpagina's.

Twitter card size
De grootte van de kaart waarop je ledenprofielinformatie wordt gedeeld op Twitter.
<meta name="twitter:card" content="summary_small_image">

De standaardkaartgrootte is Klein.
twitter:title
De titel van je ledenprofiel wanneer het wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:title” content=” “/>

De standaard is je huidige og:title.

twitter:description
De beschrijving van je ledenprofiel wanneer het wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:description” content=” “/>

De standaard is je huidige og:description.
twitter:image
De afbeelding die verschijnt wanneer je ledenprofiel wordt gedeeld op Twitter.
<meta property=”twitter:image” content=” “/>

De standaard is je huidige og:image.

Canonical
Definieert de primaire URL van je pagina voor zoekmachines.
De URL van de profielpagina
og:url
De URL van je ledenprofielpagina wanneer deze wordt gedeeld op social media.
De URL van de profielpagina

Gestructureerde gegevensopmaak voor lokaal bedrijf

Wanneer je een bedrijfsnaam en locatie aan je website toevoegt, maakt Wix automatisch een Lokaal bedrijf-opmaak voor je homepage. Met gegevensopmaak voor een lokaal bedrijf kun je zoekmachines informatie geven over je bedrijf. Lees meer over gegevensopmaak voor een lokaal bedrijf
De gegevensopmaak voor een lokaal bedrijf die Wix aan je homepage toevoegt, is gebaseerd op Schema.org en de aanbevelingen van Google. De opmaak van je lokale bedrijf bevat de volgende instellingen:
  • Name: De naam van je bedrijf zoals deze wordt weergegeven in het Profiel-gedeelte van de bedrijfsgegevens van je website
  • URL: De URL van je website
  • Image: Het logo dat je hebt toegevoegd aan de bedrijfsgegevens van je website
  • Address: Je adres zoals weergegeven in het 'Locatie en contactgegevens'-gedeelte van de bedrijfsgegevens van je website

Wix voegt ook automatisch een Sitelinks-zoekvak voor gestructureerde gegevensopmaak toe op de pagina's van je website wanneer je de Wix Site Search-app aan je website toevoegt.
Google gebruikt deze opmaak om een zoekvak toe te voegen wanneer je pagina's als zoekresultaten worden weergegeven. Mensen kunnen je website rechtstreeks doorzoeken met dit zoekvak zonder je website te hoeven bezoeken. Lees meer over Wix Site Search
Opmaak van zoekvak voor sitelinks in de geavanceerde SEO-instellingen van je pagina