Wix Video: Video-opslag upgraden

Let op:
Video-uren worden binnenkort video-opslag. Er is een respijtperiode van 90 dagen als je al video-uren gebruikt voordat deze wijziging permanent plaatsvindt.
Met Wix Video kun je je video's laten zien, je bezoekers bij je werk betrekken, en geld verdienen met je inhoud. Je kunt je eigen inhoud uploaden of video's van YouTube, Facebook en meer toevoegen aan je videobibliotheek. Afhankelijk van het aantal video's dat je moet laten zien, kun je je Wix Video-opslag vergroten.
In dit artikel lees je meer over:

Video-opslag upgraden

Elke video die je uploadt naar Wix wordt veilig gehost op de servers van Wix. Deze bestanden tellen mee voor de totale opslaglimiet van je website. Vanuit Opslag beheren in de instellingen van je website kun je zien hoeveel opslagruimte je website in totaal gebruikt.

Als je meer opslagruimte nodig hebt, kun je upgraden naar een Premiumpakket. Premiumpakketten bevatten opslagruimte, naast andere zakelijke voordelen zoals de verkoop van media-inhoud en geautomatiseerde marketingtools.
Tip:
Je kunt er ook voor kiezen om een opslagpakket aan je website toe te voegen om ervoor te zorgen dat je genoeg ruimte hebt voor je media. Je kunt dit doen naast het upgraden van je Premiumpakket.

Om je opslagruimte te upgraden:

1. Ga naar je Videobibliotheek op het dashboard van je website.
  2. Als je je opslaglimiet nadert of hebt bereikt, zie je bovenaan je scherm een waarschuwingsbalk. Klik op Upgrade om upgrade-opties te bekijken.
    Let op: Je ziet dit bericht alleen als je je opslaglimiet nadert of hebt bereikt, maar je kunt wanneer je wilt upgraden.
Een screenshot van de waarschuwing die je bovenaan je videobibliotheek ziet als je je opslaglimiet hebt bereikt.
  1. Selecteer het Premiumpakket dat je aan je website wilt toevoegen en voltooi het aankoopproces.

Zodra je een nieuw Premiumpakket hebt gekocht, wordt je nieuwe opslaglimiet automatisch toegepast op je website.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag om meer te lezen over het upgraden van je opslagruimte met Wix Video.