Een bestaand pakket upgraden

Leestijd 3 minuten
Je kunt je bestaande Premiumpakket of Studio-pakket upgraden naar een pakket met meer functies. Je kunt je factureringscyclus ook wijzigen door te upgraden naar een pakket met een langere abonnementsperiode, wat grote besparingen biedt ten opzichte van een maandelijks abonnement.
Lees in dit artikel meer over:

Een pakket upgraden

Je kunt je pakket op elk moment upgraden. De upgrade wordt onmiddellijk van kracht wanneer je je pakket of factureringscyclus wijzigt. Als je upgradet vóór je volgende verlengingsdatum, ontvang je een tegoed voor de resterende tijd van je huidige abonnement. Zie het onderstaande gedeelte voor meer informatie over hoe dit tegoed werkt.

Om je pakket te upgraden:

1. Ga naar Premiumpakketten in je Wix-account.
  2. Klik naast het pakket dat je wilt upgraden op het Meer acties-pictogram.
  3. Klik op Pakket upgraden.
Een screenshot met de Pakket upgraden-knop op de Premiumpakketten-pagina van een Wix-account.
  1. Klik onder het nieuwe pakket dat je wilt kopen op Selecteren.
  2. Kies je abonnementsperiode en klik op Naar betaalpagina.
  3. Voer je betaalgegevens in en klik op Aankoop verzenden.

Tegoed van je huidige abonnement

Het resterende tegoed van je huidige abonnement wordt tijdens het aankoopproces in mindering gebracht op de prijs van je nieuwe upgrade. Dit tegoed wordt in mindering gebracht nadat eventuele kortingen van een coupon of seizoensuitverkoop zijn toegepast.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over het upgraden van je pakket.