Een bestaand Premiumpakket upgraden

Leestijd 2 minuten
Je kunt je bestaande Premiumpakket upgraden naar een pakket met meer functies of naar een langere abonnementsperiode. Door te upgraden naar een langere abonnementsperiode kun je op langere termijn geld besparen.
Belangrijk:
  • De upgrade gaat onmiddellijk in.
  • Bij een upgrade krijg je alleen vouchers (die bij het betreffende Premiumpakket horen) die nog niet eerder aan je zijn verstrekt.
  • Als je een websitepakket hebt en betalingen via je website wilt accepteren, moet je upgraden naar een Business en eCommerce Premiumpakket.
  • Houd er rekening mee dat je bij het upgraden niet kunt kiezen voor pakketten van een lager niveau of met kortere betalingscycli. Om te lezen hoe je je pakket kunt wijzigen naar een lager jaarabonnement, klik hier.

Tegoed van je huidige Premiumpakket

Het resterende tegoed van je huidige Premiumpakket wordt afgetrokken van de prijs van je nieuwe upgrade tijdens het aankoopproces. Dit tegoed wordt afgetrokken nadat eventuele kortingen van een voucher of seizoensaanbieding zijn toegepast.

Om je Premiumpakket te upgraden:

1. Ga naar Premiumpakketten in je Wix-account.
  2. Kies het pakket dat je wilt upgraden.
  3. Klik op het Meer weergeven-pictogram .
  4. Klik op Pakket upgraden.
  5. Klik op Selecteren onder het nieuwe Premiumpakket.
  6. Selecteer een factureringscyclus en klik op Verder naar afrekenen.
  7. Voer je betalingsgegevens in en klik op Aankoop verzenden.