Wix Media: Mediabestanden uit je media-opslag verwijderen

Leestijd 4 minuten
Verwijder bestanden permanent uit je Media Manager of verplaats ze naar de prullenbak. Bestanden die je naar de prullenbak verplaatst, kunnen worden hersteld naar je media-opslag en op je website blijven. Zodra je bestanden uit de prullenbak verwijdert, worden ze permanent verwijderd van je website en de Wix-servers.
Belangrijk:
De Opslag beheren-instelling is nog niet in alle Wix-accounts beschikbaar. Gebruik het Media Manager-tabblad hieronder voor instructies als je de Opslag beheren-instelling niet hebt.
Lees in dit artikel meer over:

Mediabestanden naar de prullenbak verplaatsen

Wil je een bestand uit je media-opslag verwijderen, maar weet je niet zeker of je het later nodig hebt? Verplaats het naar de prullenbak waar je het indien nodig op een later tijdstip kunt herstellen.
Dashboard
Media Manager
  1. Ga naar Instellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op Opslag beheren.
  3. Klik op de relevante bestanden op het Meer acties-pictogram.
  4. Klik op Naar prullenbak.
Tip:
Selecteer meerdere mediabestanden om deze acties in bulk uit te voeren.

Een mediabestand uit de prullenbak herstellen

Bestanden die je naar de Prullenbak in de Media Manager verplaatst, worden niet permanent verwijderd en kunnen worden hersteld.
Dashboard
Media Manager
  1. Ga naar Instellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op Opslag beheren.
  3. Klik op het Prullenbak-tabblad.
  4. Selecteer het bestand dat je wilt herstellen door links op het selectievakje te klikken.
  5. Klik op Herstellen.

Een mediabestand permanent verwijderen

Verwijder media permanent van je website en de Wix-servers.
Dashboard
Media Manager
  1. Ga naar Instellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op Opslag beheren.
  3. Klik op het Prullenbak-tabblad.
  4. Selecteer het bestand dat je wilt verwijderen door links op het selectievakje te klikken.
  5. Klik op Permanent verwijderen.

Veelgestelde vragen

Wij helpen graag je met al je vragen. Klik op een vraag hieronder om meer te lezen: