Wix Video: Problemen met het afspelen van video's oplossen

Leestijd 1 minuten
Bekijk onze oplossingen hieronder als je problemen ondervindt met Wix Video.
Belangrijk:
Wanneer bezoekers een video afspelen op je website, kan de kwaliteit de eerste 5-10 seconden lager zijn om te bepalen of hun internetverbinding snel genoeg is om video's van hogere kwaliteit weer te geven.
Klik hieronder op een probleem om te zien hoe je het kunt oplossen:

Nog steeds hulp nodig?

Als je nog steeds hulp nodig hebt met Wix Video, neem dan contact met ons op met de onderstaande informatie:
  • Vermeld wat er is gebeurd en wat je al hebt geprobeerd
  • De naam en het bestandstype van het problematische bestand