Wix Video: Een video verwijderen uit je videobibliotheek

Leestijd 1 minuten
Je kunt op elk moment een video uit je Wix Videobibliotheek verwijderen. Als je video in je kanaal-widget werd weergegeven, wordt deze onmiddellijk verwijderd.
Belangrijk:
Het verwijderen van de videospeler van je live website verwijdert geen video's uit je videobibliotheek.

Om een video uit je videobibliotheek te verwijderen:

1. Ga naar Videobibliotheek op het dashboard van je website.
  2. Selecteer het selectievakje links naast de video('s) die je wilt verwijderen.
  3. Klik op het Verwijderen-pictogram.
  4. Klik in de pop-up op Verwijderen.