Wix SMS: Het sms-bundel

Leestijd 3 minuten
Je maandelijkse sms-bundel bepaalt het aantal sms-berichten dat je elke maand kunt verzenden. Je bundel bestaat uit:
  • Het aantal sms-berichten dat is opgenomen in je websitepakket.
  • Het aantal sms-berichten dat is opgenomen in een opzichzelfstaand SMS-pakket dat je hebt gekocht.
Je kunt bijvoorbeeld 200 sms-berichten hebben opgenomen in je websitepakket en 500 extra sms-berichten in je SMS-pakket.
Een screenshot van een sms-bundel op de pagina 'Sms-instellingen'.
In dit artikel lees je meer over:

Je sms-bundel bekijken

Controleer je sms-bundel zodat je weet hoeveel maandelijkse sms-berichten je hebt gebruikt en hoeveel je er nog moet verzenden.
Klik om je sms-bundel te bekijken.
Naar sms-bundel
Het kost slechts 1 minuut
Let op:
Sms-berichten worden naar klanten verzonden via vooraf geïnstalleerde automatiseringen. Zodra een automatisering is geactiveerd, wordt deze elke keer dat deze wordt geactiveerd in mindering gebracht op je sms-bundel. Om te voorkomen dat het van je quotum wordt afgetrokken, schakel je de schakelaar onder Je geautomatiseerde sms'jes uit.

Je sms-bundel verhogen

Om meer sms-berichten aan je maandelijkse bundel toe te voegen, kun je je bestaande websitepakket upgraden of een opzichzelfstaand Wix SMS-pakket kopen.
Elk websitepakket bevat een bepaald aantal sms-berichten per maand. Als je extra sms-berichten nodig hebt, maar je websitepakket niet wilt wijzigen, kun je een Wix SMS-pakket kopen. Lees meer over het upgraden van Wix SMS.

Om je sms-bundel te verhogen:

1. Ga naar Sms-instellingen op het dashboard van je website.
  2. Kies wat je wilt doen:

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over je sms-bundel.