Wix Bookings: Sms-herinneringen verzenden naar leden

Leestijd 2 minuten
Zorg ervoor dat je leden weten wanneer hun boekingen plaatsvinden door hen herinneringen via sms te sturen. Deze berichten komen 24 uur voordat een sessie begint aan.
Let op:
Als je Sms-gedeelte er anders uitziet dan in de afbeeldingen hieronder, klik dan hier.
Een screenshot met een voorbeeld van een sms-herinnering voor een aankomende sessie.
Lees in dit artikel meer over:
Tip:
Om meer geavanceerde sms-herinneringen te sturen, met aangepaste tekst en timing, kun je de Omnisend-app toevoegen aan je Wix Bookings-website.

Sms-herinneringen inschakelen

Je schakelt herinneringen in via het gedeelte met zakelijke instellingen van je websitedashboard. Dit is een goede manier om een betere klantenservice te bieden en ervoor te zorgen dat klanten nooit een sessie missen. De sms-herinneringen worden automatisch 24 uur voordat een sessie plaatsvindt verzonden.
Belangrijk:

Om sms-herinneringen in te schakelen:

1. Ga naar Boekingsinstellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op E-mail- en sms-herinneringen.
  3. Schakel Herinneringen voor sessies in onder Meldingen die klanten ontvangen.
  4. (Optioneel) Klik op Bekijken om een voorbeeld te bekijken van het bericht dat leden ontvangen.
Een screenshot die laat zien hoe je sms-meldingen inschakelt vanuit het boekingsinstellingen-gedeelte van het dashboard.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over sms-herinneringen.