Wix Bookings: Wix Bookings upgraden met een Business Premiumpakket

Leestijd 2 minuten
Laat klanten je diensten boeken door je website te upgraden met een van onze Premiumpakketten.

Welk Premiumpakket heb ik nodig?

Wix biedt vijf verschillende pakketten die speciaal zijn ontworpen voor bedrijven. Om te beginnen met het ontvangen van betalingen, upgrade je naar een Premiumpakket die het beste past bij jouw zakelijke behoeften.
Je kunt upgraden vanaf het dashboard van je website.
Tips:
  • Je kunt je diensten (zonder boekingen) op een gratis Wix-website weergeven.
  • Er is geen aparte upgrade voor je website Premiumpakket nodig.

Wat als ik al heb geüpgraded naar een websitepakket?

Als je een upgrade hebt uitgevoerd naar een van de Website Premiumpakketten, moet je upgraden naar een pakket waarmee je betalingen voor Bookings kunt accepteren.
Belangrijk:
Als bij het overstappen het nieuwe Premiumpakket meer kost dan het Website Premiumpakket dat je hebt gekocht, betaal je alleen het verschil in prijs.

Om over te stappen van een website naar een nieuw Premiumpakket:

1. Ga naar Premiumpakketten in je Wix-account.
  2. Klik naast het pakket dat je wilt upgraden op het Meer acties-pictogram.
  3. Klik op Pakket upgraden.
  4. Klik onder het betreffende nieuwe Premiumpakket op Selecteren.
  5. Selecteer de abonnementsduur en klik op Verder naar afrekenen.
  6. Voer je betaalgegevens in en klik op Aankoop verzenden.