Wix SMS: Wix SMS upgraden

Leestijd 2 minuten
Je geüpgradede websitepakket bevat een bepaald aantal sms-berichten per maand. Koop een Wix SMS-pakket om meer berichten te verzenden. Dit is een opzichzelfstaand pakket dat werkt door het aantal berichten in je pakket te 'boosten'.
In dit artikel lees je meer over:
Voordat je begint:
  • Wix SMS is nog niet voor alle gebruikers beschikbaar. Als het beschikbaar is op je website, moet je je website upgraden om het te gebruiken.
  • Momenteel kun je met Wix SMS vooraf geïnstalleerde sms-berichten verzenden voor Wix Bookings, Wix Table Reservations en Wix Restaurants Orders (Nieuw). Je kunt geen eigen automatiseringen maken of je eigen berichten opstellen.

Een Wix SMS-pakket kopen

Je kunt een bestaand Wix SMS-pakket kopen of upgraden vanaf het dashboard van je website.

Om een Wix SMS-pakket te kopen:

1. Ga naar Sms-instellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op Meer sms'jes aanvragen.
Een screenshot van het sms-quotum op het dashboard van de website.
  1. Klik onder het pakket dat je wilt kopen op Selecteren:
    • Starter: 500 sms'jes per maand
    • Essentials: 1000 sms'jes per maand
    • Professional: 2.500 sms'jes per maand
      Let op: Op dit moment is het Professional-pakket het grootste pakket dat we aanbieden, maar als je bedrijf meer sms-berichten nodig heeft, kun je dit aanvragen.
  2. Voer je betaalgegevens in en klik op Aankoop verzenden.
Belangrijk:
Nadat je je aankoop hebt ingediend, vraagt je bank je mogelijk om je identiteit te verifiëren. Ondervind je problemen met het verificatieproces? Neem dan rechtstreeks contact op met je bank.

Een website upgraden

Al onze pakketten bevatten een bepaald aantal sms-berichten per maand. Bekijk hieronder hoeveel maandelijkse sms-berichten je zult ontvangen als je ervoor kiest om je website te upgraden.
Let op:
Als je extra sms-berichten nodig hebt, maar het pakket van je website niet wilt wijzigen, kun je een Wix SMS-pakket kopen.