Wix Pro Gallery: Een Wix Pro Gallery-indeling kiezen voor je mobiele website (gepersonaliseerd versus voorinstellingen)

Leestijd 11 minuten
De indeling van je Pro Gallery op je mobiele website is responsief, wat betekent dat deze zich automatisch aanpast aan verschillende schermformaten en apparaten. Je kunt voor je Pro Gallery een geheel andere indeling kiezen zodat deze er ideaal uitziet voor mobiel.
Selecteer een vooraf ingestelde indeling met ingebouwde functies of een gepersonaliseerde indeling als je de indeling liever zelf aanpast. Welke indelingsoptie je ook kiest, je kunt het ontwerp van de galerij altijd aanpassen.

Gepersonaliseerde indelingen

Met deze galerij-indelingen kun je je Pro Gallery helemaal vanaf nul ontwerpen en personaliseren. Je kunt kiezen uit een breed scala aan aanpasbare indelingen om je media het beste te presenteren op mobiele apparaten.

Om de indeling op je mobiele website aan te passen:

1. Ga naar je mobiele Editor:
    • Wix Editor: Klik op de bovenste balk van de Editor op het Overschakelen naar mobiel-pictogram.
    • Editor X: Klik bovenaan Editor X op het relevante breekpunt.
  2. Klik in je mobiele Editor op de Wix Pro Gallery.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Selecteer een indeling voor je galerij.
  5. Klik op Indeling personaliseren om de indeling er precies zo uit te laten zien als jij wilt (zie Gepersonaliseerde indelingsfuncties hieronder).
Let op:
Er zijn geen navigatiepijlen in de uitgebreide weergave. In plaats daarvan vegen bezoekers over het scherm om het volgende galerij-item te bekijken.

Vooraf ingestelde indelingen

Vooraf ingestelde templates bevatten een reeks ingebouwde indelingsfuncties. Met deze kant-en-klare galerij-indelingen kun je het proces van het presenteren van je afbeeldingen op je website versnellen. Hoewel de indelingen zelf niet aanpasbaar zijn, kun je het ontwerp van de galerij personaliseren via het Ontwerp-tabblad.

Om een vooraf ingestelde indeling te kiezen:

1. Klik in je mobiele Editor op de Wix Pro Gallery.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op het Voorinstellingen-tabblad.
  4. Selecteer een indeling voor je galerij.

Personaliseerbare indelingsfuncties

Elke aanpasbare indeling biedt een reeks instellingen die je kunt personaliseren, waaronder scrolrichting, galerijrichting en afbeeldingsoriëntatie.
Klik op een optie hieronder voor meer details over die indeling:

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over indelingen in de Pro Gallery:
Ondervindt je problemen met de Pro Gallery op mobiel?
Bekijk onze gids voor het oplossen van problemen met de Pro Gallery op mobiel en bekijk de oplossingen voor de meest voorkomende problemen.