Wix Pro Gallery: Het galerij-ontwerp aanpassen voor je mobiele website

Leestijd 9 minuten
Optimaliseer hoe je Pro Gallery eruitziet op mobiele apparaten zonder de desktopversie van je website te beïnvloeden. Dit betekent dat je het ontwerp van de Pro Gallery op je mobiele website kunt aanpassen zodat deze er compleet anders uitziet dan op je desktopwebsite.
Je kunt de overlay, teksten, itemstijl en scroll-animaties van de Pro Gallery op mobiel aanpassen. De beschikbare aanpassingsopties zijn afhankelijk van de galerij-indeling die je kiest.

Om het ontwerp op je mobiele website aan te passen:

1. Klik op de Pro Gallery in de mobiele Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op het Ontwerp-tabblad.
  4. Pas je galerij aan met behulp van de beschikbare opties:
Heb je problemen met de Pro Gallery op mobiel?
Bekijk onze gids voor het oplossen van problemen met de Pro Gallery op mobiel en lees de oplossingen voor de meest voorkomende problemen.