Wix Owner-app: Een website verwijderen of herstellen

Leestijd 4 minuten
Je kunt websites die je niet gebruikt rechtstreeks vanuit de Wix Owner-app verwijderen. Zodra je een website verwijdert, wordt deze niet meer gepubliceerd en kun je deze niet meer bewerken. Als je besluit dat je de website opnieuw nodig hebt, kun je het binnen 90 dagen herstellen. Na 90 dagen wordt je website definitief verwijderd.
In dit artikel lees je hoe je:

Een website verwijderen

Bij het verwijderen van een website uit de Wix Owner-app, heb je verschillende opties: verberg deze op de lijst met websites, verplaats het naar de prullenbak of verwijder het permanent. Zodra een website permanent is verwijderd, kun je deze niet meer herstellen.
Nadat je een website naar de prullenbak hebt verplaatst, kun je deze binnen 90 dagen herstellen. Als je je website niet binnen 90 dagen herstelt, wordt deze permanent verwijderd.

Om een website te verwijderen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik op de dropdown bovenin het scherm om de lijst met websites te openen.
Een screenshot van het websitedropdownmenu in de Wix Owner-app.
  1. Tik rechtsboven op het Meer acties-pictogram.
  2. Tik op Sitelijst bewerken.
  3. Tik naast de betreffende website op het Meer acties-pictogram.
  4. Kies ervoor om de website op je lijst te verbergen of om je website naar de prullenbak te verplaatsen:
    • Verbergen: Je website is niet langer zichtbaar in de dropdownlijst met websites.
    • Naar de prullenbak verplaatsen: Je website blijft in de prullenbak en je kunt besluiten deze permanent te verwijderen of te herstellen.
      1. Tik op Naar prullenbak.
      2. Tik op Naar prullenbak om te bevestigen.
    • Een website permanent verwijderen: Wanneer je een website permanent verwijdert, worden alle website- en ledengegevens gewist en kun je deze niet herstellen.
      1. Tik bovenaan op Prullenbak.
      2. Tik naast de website die je wilt verwijderen op het Meer acties-pictogram.
      3. Tik op Verwijderen.
      4. Tik op Ja, verwijderen om te bevestigen.

Een website uit de prullenbak herstellen

Als je van gedachten verandert en een verwijderde website wilt herstellen, kun je dit doen vanuit de lijst met websites.
Let op:
Het is niet mogelijk om een website te herstellen als die permanent is verwijderd.

Om een website uit de prullenbak te herstellen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik op de dropdown bovenin het scherm om de lijst met websites te openen.
  3. Tik rechtsboven op het Meer acties-pictogram.
  4. Tik op Sitelijst bewerken.
  5. Tik op Prullenbak.
Een screenshot van de Prullenbak in de Wix Owner-app.
  1. Tik naast de website die je wilt herstellen op het Meer acties-pictogram.
  2. Tik op Herstellen.
  3. Tik op Herstellen om te bevestigen.
    Wanneer je een website herstelt wordt deze teruggeplaatst in je websitelijst. Het blijft ongepubliceerd tot je de website opnieuw publiceert.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over het verwijderen of herstellen van je website in de Wix Owner-app.