Wix Owner-app: Je account verwijderen

Leestijd 2 minuten
Vanuit de Wix Owner-app kun je je hele account, en alle websites die bij je account horen, verwijderen.
Lees in dit artikel meer over:

Je account verwijderen

Nadat je je account hebt verwijderd, kun je geen van je Wix-diensten meer gebruiken. Je account en alle gegevens worden permanent verwijderd.
Belangrijk:
Wix kan je account in de toekomst niet herstellen en je gegevens niet terughalen.

Om je account te verwijderen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik bovenaan op je profiel-pictogram.
  3. Tik op Accountinstellingen beheren.
  4. Tik op Account verwijderen
  5. Tik op Doorgaan om de stappen te volgen voor het verwijderen van je account.

Veelgestelde vragen

Klik op de onderstaande vragen voor meer informatie.