Wix Multillingual: Afbeeldingen en achtergronden per taal bewerken

Leestijd 4 minuten
Met Wix Multilingual kun je je afbeeldingen per taal aanpassen. Naast gewone afbeeldingen kun je ook galerijen, pagina-achtergrondafbeeldingen, repeater- en rasterafbeeldingen wijzigen.
Kies of je dezelfde afbeelding in alle talen of een andere afbeelding voor elke taal wilt weergeven. Je kunt ook de instellingen van je afbeelding voor je secundaire taal aanpassen.

Lees hoe je:

Afbeeldingen en achtergronden per taal bewerken

Je kunt kiezen of je voor elk van je talen een andere afbeelding wilt weergeven, of gewoon de bestaande afbeelding aanpassen aan je wensen. Vertaal de alt-tekst van je afbeelding, pas deze aan met Wix Photo Studio en bepaal wat er gebeurt als bezoekers op de afbeelding klikken.

Om een afbeelding te bewerken:

1. Klik bovenaan de Editor op het Taal wisselen-paneel.
  2. Selecteer de secundaire taal waaraan je wilt werken.
  3. Selecteer de afbeelding die je wilt bewerken.
  4. Klik op Vertaling bewerken.
  5. Voer een van de volgende handelingen uit:

Galerijen bewerken per taal (alleen klassieke Editor)

Pas de galerijen van je website aan voor elk van je talen. Je kunt de bestaande afbeeldingen vervangen, meer afbeeldingen toevoegen en hun volgorde wijzigen. Bovendien kun je de instellingen voor elke afbeelding in je galerij aanpassen, inclusief alt-tekst, beschrijving en de afbeeldingslink.

Om een galerij te bewerken:

1. Klik bovenaan de Editor op het Taal wisselen-paneel.
  2. Selecteer de secundaire taal waaraan je wilt werken.
  3. Selecteer de galerij die je wilt bewerken.
  4. Klik op Vertaling bewerken.
  5. Voer een van de volgende handelingen uit:
6.  Klik op Klaar.