Wix Multilingual: Een Pro Gallery vertalen

Leestijd 2 minuten
Met Wix Multilingual kunnen bezoekers van over de hele wereld uit eerste hand, in hun moedertaal, genieten van je galerij-inhoud. Vertaal de titel, beschrijving en alt-tekst van je galerij-items handmatig of automatisch.
Lees in dit artikel meer over:

Vertaal de tekst (titel, beschrijving of alt-tekst) van je Pro Gallery vanaf het Zakelijke inhoud-tabblad van de Translate Manager. Telkens wanneer je je galerij bijwerkt, moet je de nieuwe wijzigingen vertalen.

Om je Pro Gallery te vertalen:

1. Klik bovenaan de Editor op het Taal wisselen-paneel.
  2. Klik op Talen beheren.
  3. Klik op Je zakelijke inhoud.
  4. (Indien nodig) Klik op de Taal-dropdown om de relevante taal te selecteren.
Een screenshot van de Taal-dropdown.
  1. Klik op het Pro Gallery-dropdownmenu.
  2. Klik naast Galerijen op Vertalen.
  3. Klik naast de betreffende Pro Gallery op Vertalen.
  4. Voer je vertaling in het Titel- / Alt-tekst-veld in. Of klik op de Google Translate-pictogramom automatisch te vertalen. Nadat je de vertaling hebt gecontroleerd, klik je op het vinkje om je wijzigingen op te slaan.
  1. Klik op Volgende item om naar de volgende galerij te gaan.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het vertalen van je Pro Gallery: