Wix Editor: Een afbeelding op je website wijzigen

Leestijd 1 minuten
Verfris het uiterlijk van je website wanneer je maar wilt door de afbeeldingen op je website te wijzigen. Je kunt je eigen afbeeldingen uploaden, gebruikmaken van de gratis afbeeldingen van Wix, of zelfs professionele afbeeldingen van Shutterstock kopen.
Belangrijk:
De gratis mediabestanden van Wix zijn alleen beschikbaar voor digitaal gebruik binnen Wix. Raadpleeg voor meer informatie de Wix gebruiksvoorwaarden.

Om een afbeelding te wijzigen:

1. Klik op de afbeelding in je Editor.
  2. Klik op Afbeelding wijzigen.
  3. Selecteer een nieuwe afbeelding in de Media Manager-pop-up.
  4. Klik op Afbeelding kiezen.
Tip:
Lees hier welke typen bestanden worden ondersteund.