Wix Media: Een bestand zoeken in Media Manager

Leestijd 2 minuten
Vind eenvoudig wat je zoekt in de Media Manager met behulp van het zoekvak of doorzoek alle bestanden in je Wix-account.
Belangrijk:
De Media Manager is gebaseerd op een website, dus alleen de media die betrekking hebben op die specifieke website worden weergegeven in de Media Manager. Er is echter een 'Wix-account'-optie in het gedeelte voor het uploaden van media. Hier kun je de media openen vanaf andere websites in je account en deze uploaden naar de mediamanager die momenteel wordt gebruikt.

Lees meer over het zoeken naar bestanden:

Een bestand zoeken in je Media Manager

De Media Manager bevat bestanden voor de specifieke website waaraan je werkt.

Om een bestand te zoeken in je mediamanager:

1. Ga naar de Media Manager.
  2. Klik bovenaan op het zoekvak.
  3. Typ een zoekterm in het zoekvak.
  4. Druk op Enter op je toetsenbord.
Verfijn je zoekresultaten:
Lees hier hoe je je zoekresultaten kunt filteren en opnieuw kunt ordenen .

Zoeken naar een bestand op alle websites in je Wix-account

Als je een bestand niet kunt vinden in de Media Manager van je huidige website, bevindt het zich mogelijk op een andere website waarvan je de eigenaar bent. Je kunt op al je websites naar bestanden zoeken en deze uploaden naar de huidige website waaraan je werkt.

Ga als volgt te werk om een bestand te zoeken op alle websites in je Wix-account:

1. Ga naar de Media Manager.
  2. Klik linksboven op Media uploaden
  3. Klik op het Wix-pictogram.
  4. Kies een map om de media te bekijken.
  5. Klik op de relevante media om deze te markeren.
  6. Klik op Bestanden selecteren
Let op:
  • De titels van de mappen die je ziet op het Mijn Wix-account-tabblad van de Media Manager zijn afgeleid van de naam van je website. Als je de titel van een map wilt wijzigen, moet je de naam van je website wijzigen.
  • Bestanden die zijn geüpload door websitebezoekers en websiteleden worden automatisch toegevoegd aan het Bezoekersuploads-gedeelte van de Media Manager.
Tip:
Voeg tags toe aan je media zodat je deze sneller kunt vinden. Lees meer