Wix Inbox: De inbox beheren

Leestijd 5 minuten
Sla nieuwe contacten op, markeer berichten als ongelezen, markeer gesprekken en meer. Filter je inbox op contactpersoon voor een direct overzicht van de berichten die je teamleden beheren.
In dit artikel lees je hoe je:

Berichten beheren

Houd je inbox georganiseerd door je berichten afzonderlijk te beheren of bulkacties uit te voeren (bijvoorbeeld tien berichten tegelijk archiveren).

Om je berichten te beheren:

1. Ga naar Inbox op het dashboard van je website.
  2. Wijs de betreffende pagina aan en klik op het Meer acties-pictogram .
Een screenshot van de beschikbare opties voor elk inboxgesprek.
  1. Kies wat je wilt doen:
Wil je dezelfde actie op meerdere berichten uitvoeren?
Wijs de berichten aan die je wilt selecteren en klik links van elk bericht op de selectievakjes. Klik op het Archiveren- , Markeren als ongelezen- of Verwijderen-pictogram .
Een screenshot van de beschikbare opties wanneer meerdere berichten zijn geselecteerd.

De inbox filteren op toegewezen personen

Belangrijk:
Deze functie is nog niet beschikbaar voor alle gebruikers.
Wijs contacten toe aan je websitemedewerkers. Berichten van deze contacten worden automatisch toegewezen aan de medewerker die je hebt geselecteerd, zodat zij de relatie persoonlijk kunnen beheren. Filter je inbox op toegewezen persoon om de berichten van elke medewerker te zien.

Om je inbox op toegewezen persoon te filteren:

1. Ga naar Inbox op het dashboard van je website.
  2. Klik linksboven op Alle gesprekken
  3. Filter je berichten door een optie uit het dropdownmenu te kiezen:
    • Niet toegewezen: Gesprekken met bezoekers of contactpersonen die aan niemand zijn toegewezen.
    • Toegewezen: Gesprekken met contacten die aan jou of een medewerker zijn toegewezen.
    • Aan mij toegewezen: Gesprekken met contacten die aan jou zijn toegewezen.
Een screenshot van de gesprek-drop-down waarmee je kunt filteren op toegewezen gesprekken.
Tip:
Je kunt je inbox ook filteren door iemand toe te wijzen in de Wix Owner-app.

Tips om je inbox effectief te beheren:
  • Klik boven de berichtenlijst op het Zoeken-pictogram om in Wix Inbox te zoeken naar specifieke inhoud binnen een bericht en om te zoeken op de naam van een contactpersoon.
  • Klik boven je conversatielijst op Menu verbergen om je linkerdashboardpaneel te minimaliseren en je inboxweergave te maximaliseren.
  • Leer hoe je berichten verstuurt en items bijvoegt.