Wix Editor: Het publiceren van je website ongedaan maken

Leestijd 3 minuten
Maak de publicatie van je website ongedaan als je niet langer wilt dat deze toegankelijk is voor het publiek. Misschien wil je de publicatie van je website ongedaan maken voor onderhoud, herontwerp of als je de website simpelweg niet meer nodig hebt.
Nadat je de publicatie ongedaan hebt gemaakt, heb je nog steeds toegang tot de Editor van je website en kun je deze op elk gewenst moment opnieuw publiceren.
Lees in dit artikel meer over:
Belangrijk:
De publicatie van je website ongedaan maken beïnvloedt je domein of Premiumpakket niet. Lees hoe je je domein of Premiumpakket opzegt.

De publicatie van je website ongedaan maken

Je kunt de publicatie van je website (permanent of tijdelijk) ongedaan maken vanuit de Editor of het dashboard van je website.
Wix Editor
Dashboard
  1. Open je website in de Wix Editor.
  2. Selecteer Website in de bovenste werkbalk.
  3. Klik op Publicatie ongedaan maken
  4. Selecteer Publicatie ongedaan maken in het dashboardvenster.
  5. Klik in de pop-up op Ja om te bevestigen.
Het Website-paneel in de Wix Editor. De cursor wijst Publicatie ongedaan maken aan.

Een website opnieuw publiceren

Publiceer je website opnieuw om deze weer toegankelijk te maken voor bezoekers.

Om je website opnieuw te publiceren:

1. Ga naar de Editor van je website.
  2. Klik rechtsboven op Publiceren.
  3. (Optioneel) Klik op Website bekijken om naar je live website te gaan.
  4. Klik op Klaar om terug te keren naar de Editor.
Let op:
Als je website meer dan een paar dagen niet gepubliceerd is, kan dit je SEO-ranking beïnvloeden.