Wix Domeinen: Een domein opzeggen

Leestijd 1 minuten
Als je je domein niet langer nodig hebt, kun je het altijd opzeggen vanuit je Wix-account. Dit annuleert het domein niet meteen, maar zorgt ervoor dat het abonnement niet automatisch wordt verlengd aan het einde van de geselecteerde periode.
Wist je dit al?
Om ervoor te zorgen dat je website te allen tijde live blijft, worden domeinen die bij Wix zijn gekocht dertig dagen voor het einde van hun abonnementsperiode automatisch verlengd. Lees meer over het controleren van de verlengdatum van je domein

Een Wix-domein opzeggen:

1. Ga naar Premiumpakketten in je Wix-account.
  2. Klik naast het abonnement dat je wilt annuleren op het Meer acties-pictogram.
  3. Klik op Domein annuleren.
  4. Selecteer Automatisch verlengen annuleren en klik op Verzenden.
Afbeelding van 'domein annuleren' popup
Let op:
  • Aankopen van Wix-domeinen worden niet terugbetaald en omvatten geen proefperiode van 14 dagen.
  • Je Premiumpakket en domein zijn afzonderlijke diensten. Als je je Premiumpakket wilt opzeggen, moet je dat apart doen.