Spaces by Wix: Problemen oplossen

Leestijd 5 minuten
We hebben een lijst samengesteld van een aantal algemene problemen met betrekking tot de Spaces by Wix-app. Klik op het probleem dat je ondervindt om meer te lezen over het oplossen ervan.
Lees hoe je het probleem oplost:

Algemene problemen in de Spaces by Wix-app

Hieronder staan enkele veelvoorkomende problemen voor de Spaces by Wix-app.

Technische problemen oplossen

Zorg ervoor dat je een apparaat gebruikt dat de app ondersteunt en dat je de meest recente versie gebruikt.

Ondervindt je nog steeds problemen?

Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact met ons op en zorg dat je de volgende informatie bij de hand hebt:
  • Een beschrijving van de stappen die je genomen hebt zodat we het probleem aan onze kant op kunnen lossen
  • Een screencast van het probleem
  • (Voor meldingsproblemen:) Specificeer welke meldingen je niet ontvangt
  • De fabrikant, het model en het besturingssysteem van je mobiele apparaat (bijv. Apple iPhone 6s, Samsung Galaxy S4)
  • Het type verbinding dat je gebruikt (bijv. 3G, WiFi) en de naam van je mobiele netwerk (als je een 3G- of 4G-verbinding gebruikt)
  • Je locatie
  • De versie van de Spaces by Wix-app die je gebruikt. Om dit te vinden:
    1. Open de Spaces by Wix-app
    2. Tik onderaan op Mijn profiel .
    3. Tik op Hulp en feedback onder Klantenservice.
    4. Tik op Over de Spaces-app
    5. Scrol omlaag naar de onderkant van het scherm en zoek het versienummer in lichtgrijs (bijv. Versie 2.58796.0.)
Versienummer in de Spaces-app