Wix Chat: Wix Chat aan je website toevoegen

Leestijd 3 minuten
Met Wix Chat kun je in real-time communiceren met bezoekers van je website, zodat je hen onmiddellijk kunt verwelkomen en hun vragen kunt beantwoorden. Je kunt overal en altijd met bezoekers communiceren vanaf je mobiele apparaat of rechtstreeks vanaf het dashboard van je website chatten.
Let op:
Op sommige websites is Wix Chat al vooraf geïnstalleerd. Kijk rechtsonder in je website in de Editor om te zien of er een chatbox verschijnt.
In dit artikel lees je meer over:

Wix Chat toevoegen aan je website

1. Open de appmarkt:
    • Wix Editor: Klik links in de Editor op het Apps toevoegen-pictogram.
    • Editor X: Klik op de bovenste balk op het App paneel-pictogram.
  2. Typ 'Wix Chat' in de zoekbalk en selecteer het in de resultaten.
  3. Klik op Toevoegen.
Volgende stappen:

Veelgestelde vragen

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over het toevoegen van Wix Chat:
Wil je meer weten?
Bekijk cursussen in Wix Learn voor meer informatie over het gebruik van Wix Chat om nieuwe leads vast te leggen, klantrelaties te beheren en contact te leggen met online klanten.