Spaces by Wix: Problemen met pushmeldingen oplossen

Leestijd 3 minuten
Als je problemen hebt met het zien van pushmeldingen in de Spaces by Wix-app, probeer dan de onderstaande stappen voor probleemoplossing met je ondersteunde apparaat.
Hoe stel ik meldingsvoorkeuren in?
Je kunt je pushmeldingen beheren via de meldingsinstellingen van de Spaces by Wix-app.

Problemen met pushmeldingen oplossen

Als je problemen hebt met pushmeldingen in Spaces by Wix, zorg er dan eerst voor dat:
  1. Je gebruikt een ondersteund apparaat. Spaces by Wix wordt ondersteund op:
    • iPhone: iOS 11 en hoger
    • Android: Lollipop 5.0 en hoger
  2. Je hebt de meest up-to-date versie van de app:
    1. Ga naar de Apple App Store (op iPhone) of Google Play (op Android):
    2. Zoek naar 'Spaces by Wix App'.
    3. Klik op Bijwerken (indien beschikbaar).
      Let op: Als er geen update beschikbaar is, betekent dit dat je al over de meest recente versie beschikt.
  3. Je hebt pushmeldingen voor Spaces by Wix ingeschakeld op je apparaat. Ga naar de instellingen voor meldingen van je telefoon (verschilt van apparaat tot apparaat) om deze informatie te vinden.

Probeer vervolgens de volgende stappen voor probleemoplossing:

1. Log uit bij de app en log vervolgens weer in:
    1. Open de Spaces by Wix-app.
    2. Tik op het profielpictogram
    3. Tik op het Instellingen-pictogram .
    4. Tik op Uitloggen.
    5. Log weer in.
  2. Sluit de app volledig en open deze opnieuw.
  3. Start je mobiele apparaat opnieuw op.
  4. Verwijder de app en installeer deze opnieuw.
Daarnaast, voor Android-apparaten:
  1. Druk lang op het app-pictogram op het startscherm van je apparaat.
  2. Tik op App-info.
  3. Tik op Opslag.
  4. Tik op Gegevens wissen.
  5. Open Spaces by Wix en log opnieuw in.
Let op:
Als je zowel de Spaces by Wix- als de Wix Owner-app had en geen pushmeldingen meer ontvangt nadat je de Wix Owner-app hebt verwijderd, download je de Owner-app opnieuw en probeer je het opnieuw.

Nog steeds problemen?

Als het probleem aanhoudt, dien een ticket in met de volgende informatie:
  • Een beschrijving van de stappen die je genomen hebt zodat we het probleem aan onze kant op kunnen lossen
  • Een screenshot van het probleem
  • De fabrikant, het model en het besturingssysteem van je mobiele apparaat (bijv. Apple iPhone 6s, Samsung Galaxy S4)
  • Het type verbinding dat je gebruikt (bijv. 3G, WiFi) en de naam van je mobiele netwerk (als je een 3G- of 4G-verbinding gebruikt)
  • Je locatie
  • De naam van de app waarmee je problemen ondervindt.
  • De versie van je Spaces by Wix-app. Om dit te vinden:
    1. Open de Spaces by Wix-app.
    2. Tik op het profielpictogram
    3. Tik op het Instellingen-pictogram .
    4. Tik op Over de Spaces-app
    5. Scroll naar beneden naar de onderkant van het scherm.
    6. Kopieer het nummer naast Versie.

Zodra we deze informatie hebben, zullen we het verder onderzoeken en contact met je opnemen.