Spaces by Wix: Meldingsinstellingen beheren

Leestijd 1 minuten
De Spaces by Wix-app stuurt een pushnotificatie naar je telefoon met de activiteit die plaats vindt op websites waarvan je lid of eigenaar bent. Kies voor welke websites en activiteiten je meldingen wilt ontvangen.

Om je meldingen te beheren:

1. Open de Spaces by Wix-app.
  2. Druk op het Mijn profiel-pictogram  onderaan het scherm.
  3. Druk op Meldingsinstellingen.
  1. Druk op de relevante site.
  2. Druk op de Notificaties toestaan-schakelaar om je meldingsinstellingen te wijzigen:
    • Ingeschakeld: Meldingen zijn ingeschakeld:
      • Schakel de activiteiten in waarvoor je meldingen wilt ontvangen.
    • Uitgeschakeld: Meldingen zijn uitgeschakeld:
      • Druk op een specifiek tijdsbestek om meldingen voor te pauzeren, of schakel ze permanent uit.
Heb je problemen met je meldingen?
Klik hier om te lezen hoe je problemen oplost met pushnotificaties in de Spaces by Wix-app.