Over de Mijn websites-pagina

Leestijd 4 minuten
Wanneer je inlogt op je Wix-account, word je als je meer dan één website hebt naar de Mijn websites-pagina geleid. Hier kun je al je websites bekijken in een raster- of lijstweergave, ze organiseren in mappen, website-acties uitvoeren, en meer.
Om aan de slag te gaan:
Klik bovenaan je Wix-account op Mijn websites om naar de Mijn websites-pagina te gaan.

Bekijk al je websites in één oogopslag

Op de Mijn websites-pagina kun je kiezen voor een raster- of lijstweergave en vervolgens zoeken of scrollen om je websites te bekijken. In één oogopslag kun je de naam en URL van elke website zien, of deze premium is en of deze medewerkers heeft.

Beheer je websites

Op de Mijn websites-pagina kun je je websites beheren door snelle acties uit te voeren. Je kunt ook naar het dashboard van elke website gaan voor meer opties of de Editor openen om aan je websites te werken.
Maak je websites voor klanten?
Meld je vandaag nog aan voor het Wix Specialistenprogramma om toegang te krijgen tot exclusieve voordelen die je zullen helpen je bedrijf te laten groeien.