E-mailmarketing: Ontvangers toevoegen aan je campagne

Leestijd 2 minuten
Wanneer je klaar bent met het aanpassen van je e-mailcampagne, voeg je de ontvangers toe waarnaar je deze wilt verzenden. Je kunt individuele contacten selecteren of labels en segmenten kiezen die meerdere contacten tegelijk toevoegen. Zorg ervoor dat je de best practices voor Wix E-mailmarketing volgt bij het kiezen van je ontvangers.

Ontvangers toevoegen aan je e-mailcampagne

Voer de namen of e-mailadressen in van de contacten waarnaar je je campagne wilt verzenden. Je kunt segmenten of labels toevoegen om naar groepen contactpersonen te verzenden.

Om ontvangers als contacten toe te voegen:

1. Maak een e-mailcampagne of bewerk een bestaande campagne.
  2. Klik op Volgende.
  3. Pas de elementen van je campagne aan zoals jij wilt.
    Tip: Bekijk en test je e-mailcampagne om ervoor te zorgen deze precies is zoals jij het wilt voordat je ontvangers toevoegt en verzendt.
  4. (Optioneel) Importeer contacten uit een CSV-bestand of je Gmail-account. Klik op Contacten importeren en kies een optie. Lees meer over het importeren van contactpersonen.
  5. Klik op het Aan:-veld en voer de naam, het e-mailadres, label, of segment van de contact(en) die je wilt toevoegen in en selecteer deze uit de lijst. Herhaal dit proces om meer contacten toe te voegen.
    Tip: Je kunt ook op het selectievakje naast de relevante labels, segmenten of contacten klikken om ontvangers toe te voegen.
Een screenshot van het toevoegen van contacten als ontvangers.
Let op:
Je kunt Toon alleen actieve contacten uitschakelen om inactieve contacten in de lijst weer te geven. We raden af om campagnes naar inactieve contacten te sturen, omdat dit je bouncepercentage kan verhogen, e-mails als spam kan markeren, en de afleverbaarheid van je e-mails kan verlagen.
  1. Klik rechtsboven op Volgende.

Veelgestelde vragen

Wij helpen graag je met al je vragen. Klik op een vraag hieronder voor meer informatie.