E-mailmarketing: Verzonden campagnes delen op social media

Leestijd 1 minuten
Na het verzenden van je e-mailcampagne, kun je deze ook delen op social media-websites zoals Facebook, Twitter en Pinterest.

Om een e-mailmarketingcampagne te delen op social media:

1. Ga naar Mijn e-mailcampagnes.
  2. Klik naast Meest recente e-mailcampagnes op Beheren.
  3. Klik op de betreffende campagne op het Delen-pictogram.
  4. Klik op het relevante Social media-pictogram of klik op het Link-pictogramom de URL naar je klembord te kopiëren.
  5. Log in op de betreffende social media-website.
Let op:
Je kunt je e-mailcampagne ook direct na verzending delen door op het relevante social media-pictogram op de Succes-pagina te klikken. De afbeelding die op de social mediawebsite verschijnt, is de eerste afbeelding in je e-mail.
Tip:
Je kunt ook social media-knoppen aan je e-mail toevoegen, zodat je abonnees ze kunnen delen. Lees meer over het aanpassen van de voettekst van je campagnes