E-mailmarketing: Elementen aan je campagne toevoegen

Leestijd 8 minuten
Voeg verschillende elementen toe aan je e-mailmarketingcampagne om je bestaande klantrelaties te laten groeien, de interactie van abonnees met een nieuwsbrief aan te moedigen of de aandacht van potentiële nieuwe abonnees te trekken.
Je kunt elementen toevoegen, zoals aangepaste tekst, het logo van je merk, een opvallende afbeelding en video, of een knop die naar je producten leidt om meer klanten te krijgen.
Een screenshot van de e-mailcampagne-editor.

Om een element aan je e-mailcampagne toe te voegen:

1. Ga naar E-mailmarketing op het dashboard van je website.
  2. Klik naast een bestaande campagne op Bewerken of creëer een nieuwe.
  3. Klik links op Toevoegenen kies uit de volgende elementen:
Om elementen te verplaatsen, bij te snijden, te dupliceren of te verwijderen:
Selecteer het relevante element in je campagne en kies rechts uit de volgende opties:
  • Omhoog/omlaag: Selecteer de relevante pijl om het element omhoog of omlaag te verplaatsen.
  • Bijsnijden: Ga naar de Photo Studio om je afbeelding bij te snijden of te bewerken met de beschikbare tools.
  • Dupliceren: Maak een kopie van het element.
  • Verwijderen: Klik op Verwijderen bevestigen om het element permanent te verwijderen.
Volgende:
Lees hoe je een voorbeeld van je campagne kunt bekijken en testen voordat je deze verzendt.