Dine by Wix: Een overzicht

Leestijd 5 minuten
Dine by Wix is een gratis mobiele app waarmee je klanten met je restaurant kunnen communiceren.

Je klanten kunnen bestellingen plaatsen, nieuwe restaurants ontdekken en updates krijgen over hun bestellingen. Bovendien kunnen ze menu's, bedrijfsgegevens en hun bestelgeschiedenis bekijken. Door lid te worden, genieten ze van exclusieve voordelen, wat herhaalde bestellingen aanmoedigt.

Het delen van je restaurant is eenvoudig met unieke uitnodigingslinks en mobiele banners. Blijf in contact met klanten via aankondigingen en posts op social media.
Inlogpagina voor Dine by Wix-app

Voordelen voor je klanten

Dine by Wix is ontworpen om de activiteiten voor je te vereenvoudigen en een verrijkte eetervaring te creëren voor je gewaardeerde klanten. Je klanten kunnen moeiteloos eten bestellen voor afhalen of bezorgen, en de menu's van je restaurant bekijken, toegang krijgen tot je bedrijfsgegevens en je openingstijden controleren.
De realtime updates van de app houden je klanten op de hoogte van hun bestellingen en belangrijke meldingen van je restaurant. Onze locatiegebaseerde diensten zijn ontworpen om potentiële klanten te helpen je restaurant te ontdekken op basis van hun voorkeuren, of het nu gaat om afhalen of bezorgen.
Moedig je klanten aan om lid te worden van je restaurant, wat loyaliteit en herhaaldelijkse aankopen bevordert. Dine by Wix creëert een ruimte waar klanten zich verbonden voelen, wat uiteindelijk leidt tot herhaalbestellingen en een grotere merkloyaliteit.

Stel je restaurant eenvoudig in

Ga aan de slag met het opzetten van je restaurant in de Dine by Wix-app. Download Dine by Wix eerst (via deze link: iPhone / Android) en log in met je account om de pagina van je restaurant te bekijken.

Zodra je de app hebt, kun je de Wix Owner-app gebruiken om je restaurantpagina in de Dine-app aan te passen.

Nodig klanten uit voor je restaurant

Vind je unieke uitnodigingslink en code die klanten gebruiken om lid te worden in de Dine-app. Deel de link of code door deze vanuit de Wix Owner-app te kopiëren en via sms of e-mail naar potentiële klanten te sturen. Voeg een banner toe aan je mobiele website en nodig je klanten uit om met je mee te doen op de dine-app.
Banner op de mobiele website van het restaurant

Deel en promoot je restaurant

Promoot je restaurant op de Dine by Wix-app en blijf in contact met je restaurantklanten. Maak aankondigingen om je klanten op de hoogte te houden en publiceer posts om te delen op social media, e-mailcampagnes en meer.
  • Aankondigingen: Informeer klanten over speciale evenementen, kortingen, bijgewerkte werktijden, of iets anders dat je in gedachten hebt. Lees over aankondigingen
  • Social media-posts: Kies een template en bereid een post over je restaurant voor om te delen op social media.
Kondig kortingen aan:
Creëer een korting vanaf het dashboard van je website op desktop en publiceer deze op Dine by Wix.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over Dine by Wix.