Dine by Wix: Een restaurant promoten

Leestijd 2 minuten
Promoot je restaurant door aankondigingen naar je klanten te sturen en promotievideo's te maken. Je kunt ze gebruiken om iedereen op de hoogte te stellen van nieuwe kortingen, evenementen of menu's, of iets anders dat je maar kunt bedenken.

Lees meer over:

Mobiele aankondigingen maken

Stuur mobiele aankondigingen van de Wix Owner-app naar Dine by Wix om je restaurant in de gedachten van je klanten te houden.
Let op:
Als je leden pushmeldingen hebben ingeschakeld op Dine by Wix, verschijnen je aankondigingen op hun apparaten en kunnen ze ze ook bekijken in het Aankondigingen-gedeelte van je restaurantwebsite in de app.

Om een mobiele aankondiging te maken:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik het onderaan op het Toevoegen-pictogram.
  3. Tik op Deel een mobiele aankondiging.
  4. Voer de titel en inhoud van je aankondiging in en tik op Volgende.
  5. Gebruik de schakelaar om een melding naar al je leden te sturen.
  6. Tik op Publiceren.
Creëer je kortingen voordat je ze aankondigt:
Als je een korting wilt aankondigen, moet je de korting eerst aanmaken op het dashboard van je website op desktop en deze delen via de Wix Owner-app.

Een promotievideo maken

Breng je restaurant onder de aandacht met een promotievideo die je binnen enkele minuten kunt maken met de Wix Video Maker. Kies uit een reeks templates, voeg je eigen inhoud toe, kies een ontwerp en muziek om een video op maat te maken die je kunt delen op social media-kanalen, waaronder Facebook, Instagram en YouTube.

Om een promotievideo te maken:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik het onderaan op het Toevoegen-pictogram.
  3. Tik op Maak een video.
  4. Selecteer een template of maak er helemaal zelf een.
  5. Volg de stappen om je video te maken, op te slaan en te delen.
Promotievideo's beheren:
Open je promotievideo's op elk gewenst moment vanuit de Video Maker onder Branding en marketing in het Beheren-gedeelte van de Wix Owner-app.