CMS: Blogposts weergeven met behulp van dynamische pagina's

Leestijd 3 minuten
Ontgrendel nieuwe blogmogelijkheden met het CMS (Content Management System) en dynamische pagina's.

Dynamische pagina's bieden een frisse benadering voor het presenteren van je bloginhoud, wat verschillende voordelen met zich meebrengt. Door deze methode toe te passen, kun je je blog presenteren zonder het opmerkingenonderdeel op te nemen, waardoor je inhoud toegankelijk wordt voor niet-leden van je website. Bovendien heb je de flexibiliteit om alleen de tekst van je blogs weer te geven, waardoor de laadtijden van pagina's worden verbeterd voor een soepelere browse-ervaring.
Voordat je begint, zal je website het volgende nodig hebben:

Stap 1 | Maak dynamische pagina's voor je blogposts

Maak een dynamische itempagina die de structuur zal zijn voor al je individuele blogposts. Maak vervolgens een dynamische lijstpagina die dient als index van je posts. Later kun je deze pagina's aanpassen en ertussen linken.

Om dynamische pagina's voor je blog toe te voegen:

1. Klik links in de Editor op CMS.
  2. Klik op Wix app-verzamelingen.
    Let op: Als je Wix app-verzamelingen niet ziet, zorg er dan voor dat je ze ingeschakeld hebt.
  3. Wijs Posts aan onder Blog en klik op het Meer acties-pictogram.
  4. Klik op Dynamische pagina toevoegen.
  1. Klik op Itempagina.
  2. Klik op Toevoegen aan website.
  3. Herhaal stap 1-4 en klik vervolgens op Lijstpagina.
  4. Klik op Toevoegen aan website.

Stap 2 | Personaliseer en koppel je dynamische pagina's

De meeste pagina-elementen op je dynamische pagina's maken automatisch verbinding met je blog. Je kunt elementen aan deze pagina's toevoegen en ze aan je blogposts koppelen via de paginadataset

Klik op de knoppen op je dynamische pagina's en kies hun klikacties om te bepalen waar de links bezoekers naartoe leiden.
Een screenshot van het koppelen van een knop op de dynamische lijstpagina aan de dynamische itempagina.

Belangrijke informatie

Houd rekening met de volgende beperkingen wanneer je dynamische pagina's gebruikt om blogposts te presenteren:

• Websitebezoekers kunnen blogposts niet 'liken'.
  • Bezoekers van de website kunnen de volgende functies niet gebruiken: Post delen, Post bewerken, Post volgen, Opmerkingen plaatsen.
  • Blogtitels mogen de volgende tekens niet bevatten: -, +, (, ), $.
    Het opnemen van een van deze verboden tekens in een blogtitel zal resulteren in een verbroken link naar de dynamische pagina.