Wix Video: Over je Wix-videospeler op mobiel

Leestijd 3 minuten
Je kunt de mobiele weergave van je videospeler aanpassen zodat deze er anders uitziet dan de desktopweergave. Kies een indeling die bij je past en pas de ontwerpinstellingen aan om ervoor te zorgen dat je videospeler er vanaf elk apparaat geweldig uitziet.

Kies de indeling

Met de Wix-videospeler op mobiel kun je kiezen uit twee beschikbare indelingsopties: compact en verticaal. Om meer video's te bekijken veeg je bij Compact naar rechts. Bij Verticaal veeg je naar beneden.
Kies de indeling die je het beste bevalt.

Pas het ontwerp aan

Je kunt de ontwerpinstellingen aanpassen op het Ontwerpen-tabblad. Hier heb je twee opties: Menu-ontwerp en Ontwerp actieknoppen
Pas het ontwerp aan je website aan.
Belangrijk:
  • Het wordt niet aanbevolen om de kleur van de achtergrond/knop hetzelfde te maken als die van de tekst.
  • Het is niet mogelijk om de kleur van de zwarte balken op de videospeler te verwijderen of te wijzigen.
  • Het is niet mogelijk om de grootte van de speler aan te passen.

Wat je bezoekers zien

Via het Meer weergeven-pictogram rechtsboven hebben je bezoekers toegang tot meer functies, zoals je kanaal bezoeken, een kanaalabonnement kopen en inloggen of video's delen.
Bezoekers kunnen klikken op de Video-omslag om de beschrijving van je video te zien of op de Kanaalomslag voor een beschrijving van het kanaal.
Let op:
  • Op mobiele apparaten verschijnen Actiekaarten op de videopagina en niet op de videospeler tijdens het afspelen.
  • Momenteel worden reacties op livestreams en video's alleen ondersteund op desktops en zijn ze niet beschikbaar bij toegang tot de website vanaf een mobiel apparaat.
  • Het wijzigen van framematen kan alleen op desktop. Als je de grootte van de speler probeert te wijzigen, schakelt het frame terug naar de standaardgrootte.
  • Wijzigingen aan knoppen (en het spelermenu) worden pas zichtbaar als ze in de voorbeeldmodus worden bekeken.