Wix Stores: Een enkel product uitlichten

Leestijd 2 minuten
Zet een nieuw product in de schijnwerpers of presenteer een bestaand product dat je wilt promoten. Wix Stores geeft je de vrijheid om producten op verschillende manieren uit te lichten. Kies degene die het beste werkt voor jouw webshop.

Maak een landingspagina voor een product

Landingspagina's zijn de perfecte manier voor klanten om gedetailleerde informatie over je product te krijgen en de SEO van dat product een boost te geven. Als je Google Ads gebruikt, is dit een goede plek om je advertenties naar te sturen.
Gebruik alle krachtige ontwerpmogelijkheden van de Wix Editor of Editor X om de perfecte pagina te maken en voeg vervolgens een of meer 'Toevoegen aan winkelwagen'-knoppen toe, zodat klanten het product gemakkelijk kunnen kopen.

Voeg een productwidget toe

Je kunt een productwidget gebruiken om een product op een van je pagina's te presenteren. Pas de knop aan zodat deze naar de productpagina leidt of voeg het product rechtstreeks toe aan de winkelwagen.
Let op:
De productwidget is momenteel niet beschikbaar in Editor X.

Een blog is een goede manier om bezoekers betrokken te houden. Bij het schrijven van blogposts, kun je een link naar een relevant product toevoegen.
Om een productlink toe te voegen tijdens het schrijven van een blogpost, klik je in het linkermenu op Toevoegen en scrol je vervolgens omlaag en selecteer je Product.

Voeg een 'Toevoegen aan winkelwagen'-knop toe aan een pagina

Gebruik je creativiteit om precies de inhoud te maken die jij nodig hebt. Voeg vervolgens een of meer winkelwagenknoppen toe aan je ontwerp om het voor klanten gemakkelijk te maken om de producten die aan je inhoud gerelateerd zijn te kopen.
Tips: