Wix Blog: Toegang tot de blogpostmaker

Leestijd 3 minuten
De postmaker is waar je je blogposts maakt. Wanneer je een nieuwe post maakt of een bestaande post bewerkt, wordt deze automatisch geopend.
Er zijn twee manieren om toegang te krijgen tot de postmaker om blogposts te schrijven. Je kunt het openen vanaf je dashboard of je blog openen in de Wix Owner-app en vanaf je mobiele telefoon posts schrijven.
Een screenshot met de postopsteller.
Lees in dit artikel meer over:

Toegang tot de blogpostmaker

Er zijn twee manieren om toegang te krijgen tot de blogpostmaker Kies de optie die voor jou het handigst is.
Dashboard
Wix Owner-apps
  1. Ga naar het dashboard van je website
  2. Klik links op het Blog-tabblad.
  3. Klik op Nieuwe post maken of klik op een bestaande post om deze te bewerken.
Een screenshot met de optie om een nieuwe post te maken.
Voeg een titel toe om automatisch opslaan in te schakelen
Je moet altijd een titel aan je post toevoegen voordat je de rest van je post schrijft. Het toevoegen van een titel zorgt ervoor dat je post automatisch wordt opgeslagen. Als je geen titel toevoegt, wordt je post niet automatisch opgeslagen en kun je werk verliezen als je de post verlaat zonder handmatig op te slaan.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over Wix Blog.
Meer ontdekken?
Voor handige tips over het plannen van inhoud voor je blog en meer, bekijk je onze volledige stapsgewijze handleiding voor bloggen of bekijk je de video over het schrijven van blogposts in Wix Learn.