Wix Stores: Over de ledenpagina's van je klanten

Leestijd 5 minuten
Met behulp van het ledengedeelte kunnen klanten zich registreren en aanmelden op je website. Als ze zijn ingelogd, hebben klanten toegang tot hun persoonlijke ledenpagina's.
Let op:
  • Deze pagina's zijn privé. Klanten kunnen alleen hun persoonlijke gegevens bekijken.
  • Nadat een klant lid is geworden, verschijnen nieuwe bestellingen op de Mijn bestellingen-pagina. Oude bestellingen (geplaatst voordat de klant lid werd) worden niet vermeld.
  • Als je het nog niet hebt geïnstalleerd, kun je een ledengedeelte toevoegen aan je website.

Ledenpagina's

Ledenpagina's aanpassen

Je kunt elk van de pagina's in het ledengedeelte aanpassen zodat ze overeenkomen met het ontwerp van je website.

Om de ledenpagina's aan te passen:

1. Ga naar de ledenpagina's:
    • Wix Editor:
      1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
      2. Klik op Ledenpagina's.
    • Editor X:
      1. Klik in de bovenste balk van Editor X op het Pagina's-pictogram
      2. Scrol omlaag naar het Ledengedeelte.
  2. Selecteer de ledenpagina die je wilt aanpassen.
  3. Klik op de pagina in de Editor.
  4. Klik op Instellingen.
  5. Pas de pagina aan met behulp van de beschikbare opties.
Tips:
  • Sommige pagina's hebben verschillende aanpassingsopties voor wanneer ze leeg zijn en wanneer niet (zoals 'Met bestellingen' of 'Zonder bestellingen'). Zorg ervoor dat je elke weergave aanpast.

• Je kunt elke ledenpagina verwijderen als je ze niet wilt weergeven.