Wix Stores: Een verlanglijstje toevoegen en instellen

Leestijd 6 minuten
Laat je klanten hun favoriete producten volgen door ze toe te voegen aan een verlanglijst.
Screenshot van de productpagina op een Wix Stores-website, met de verlanglijst aangewezen
Later kunnen ze items op het verlanglijstje bekijken en kiezen welke ze willen kopen.
Screenshot van het Ledengedeelte-dropdownmenu op een Wix Stores-website, met de Mijn verlanglijstje-optie omlijnd

Stap 1 | Toegang tot de productpagina

Wanneer je een verlanglijstknop toevoegt, verschijnt deze op de productpagina.
Wix Editor
Editor X
Studio Editor
  1. Ga naar je Editor.
  2. Ga naar je productpagina:
  3. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
  4. Klik op Winkelpagina's.
  5. Klik op Productpagina.

Stap 2 | De verlanglijstknop toevoegen en aanpassen

Je kunt nu een verlanglijstje aan je productpagina toevoegen, zodat klanten hun favoriete producten kunnen volgen. Pas het verlanglijstpictogram aan het ontwerp van je website aan.
Let op:
Het verlanglijstje-pictogram verschijnt naast de knop die je weergeeft op de productpagina ( de knoppen 'In winkelwagen' of 'Nu kopen'). Als je besluit geen van beide knoppen weer te geven, verandert het verlanglijstpictogram in een knop met tekst.

Wix Editor
Editor X
Studio Editor
  1. Klik in de Editor op de productpagina.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op het Lijstje-tabblad.
  4. Klik op Verlanglijstje toevoegen.
  1. Klik nogmaals op de Productpagina in de Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op het Lijstje-tabblad.
  4. Pas de knop aan met behulp van de beschikbare aanpassingen.

Stap 3 | De Mijn verlanglijstje-pagina aanpassen

Op de Mijn verlanglijstje-pagina kunnen klanten hun favoriete producten bekijken en volgen. Je kunt optioneel een 'Toevoegen aan winkelwagen'-knop toevoegen om het klanten gemakkelijk te maken om aankopen te doen.
Screenshot van de Mijn verlanglijstje-pagina
Wix Editor
Editor X
Studio Editor
  1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
  2. Klik op Ledengedeelte.
  3. Klik op de Mijn verlanglijstje-pagina.
  4. Klik in de Editor op de Mijn verlanglijstje-pagina.
  5. Klik op Instellingen.
  6. Pas de Mijn verlanglijstje-pagina aan met behulp van de beschikbare opties.